PMdetailing Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam czy ktoś może cos poweidziec mi na temat tego produktu?? Ktos nakladal, testowal, widzial?
Dareek79 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam czy ktoś może cos poweidziec mi na temat tego produktu?? Ktos nakladal, testowal, widzial? używam na co dzień - z powłok które miałem (C1, C-Quartz, Tenzi H1,Q1, R1) Najmocniejsza powłoka na rynku. Wada- szybko się utwardza- masz ok 2-4 minut na przetarcie i dopolerowanie- np maskę samochodu typu BMW serii 5 dzielisz na 4.
MCK Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 Nie chciałem dublować tematu dlatego "odkopuję" ten. Mam pytanie odnośnie tego NanoTecha, dokładniej chodzi mi o porównanie względem 9H od Ceramic Pro i Opti Coat. Dzwonił do mnie przed chwilą dystrybutor z cararte.pl (kto to?) i powiedział, że to identyczny produkt co Nanoshine LTD.
MatthewG Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 W sensie, że Ceramik identyczny jak Choose?
MCK Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 Tak, Nanoshine Ceramic Pro 9H jest podobno produktem wypuszczonym z tej samej fabryki. Nanotech ma niby te same certyfikaty (SGS), jest tańsze, gwarancja jest rok dłużej (6 lat) i nakłada się tylko 2 warstwy (CP 4+1 Light). Sam jestem po szkoleniu z Ceramic Pro i zastanawia mnie czy to nie jakaś ściema...
MatthewG Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 Według tego co ja wiem to są te same produkty. Może być tak jak było z CP i TAC, mnie znany produkuje dla bardziej znanego.
capricorn Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 gwarancja jest rok dłużej (6 lat) ... producenta, resztę dopisz sobie sam
Rekomendowane odpowiedzi