KaczorRK Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Witam. Jestem zainteresowany szkoleniem z technik wyciągania wgniotek na lakierze. Czy ktoś zna i mógłby polecić gdzie takie szkolenie można odbyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaszczu Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Też o tym myślę i póki co myślę o firmie B Point. Kosztowne te szkolenia no ale cóż... Link to comment Share on other sites More sharing options...
balcerek Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Podstawię passata z dwoma małymi wgniotkami do celów szkoleniowych pod okiem fachowca Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaczorRK Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 Też o tym myślę i póki co myślę o firmie B Point. Kosztowne te szkolenia no ale cóż... Z tego co wyczytałem to organizują szkolenia 5-cio dniowe, ale nie ma podanej ceny. Orientowałeś się ile takie szkolenie u nich kosztuje? Czytam temat w którym chłopaki chwalą szkolenia u Tomka z Opatowa (AUTO-TOM). Szkolenie dwu dniowe- 1800zł netto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamut103 Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Widziałem samochód po wizycie w Opatowie i śmiało można polecić Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Widziałem samochód po wizycie w Opatowie i śmiało można polecić Ja też i nie jest, źle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaszczu Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Też o tym myślę i póki co myślę o firmie B Point. Kosztowne te szkolenia no ale cóż... Z tego co wyczytałem to organizują szkolenia 5-cio dniowe, ale nie ma podanej ceny. Orientowałeś się ile takie szkolenie u nich kosztuje? Czytam temat w którym chłopaki chwalą szkolenia u Tomka z Opatowa (AUTO-TOM). Szkolenie dwu dniowe- 1800zł netto. Ok 6 tys zł netto bodajże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts