KaczorRK Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 Witam. Jestem zainteresowany szkoleniem z technik wyciągania wgniotek na lakierze. Czy ktoś zna i mógłby polecić gdzie takie szkolenie można odbyć.
blaszczu Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 Też o tym myślę i póki co myślę o firmie B Point. Kosztowne te szkolenia no ale cóż...
balcerek Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 Podstawię passata z dwoma małymi wgniotkami do celów szkoleniowych pod okiem fachowca
KaczorRK Posted July 30, 2014 Author Report Posted July 30, 2014 Też o tym myślę i póki co myślę o firmie B Point. Kosztowne te szkolenia no ale cóż... Z tego co wyczytałem to organizują szkolenia 5-cio dniowe, ale nie ma podanej ceny. Orientowałeś się ile takie szkolenie u nich kosztuje? Czytam temat w którym chłopaki chwalą szkolenia u Tomka z Opatowa (AUTO-TOM). Szkolenie dwu dniowe- 1800zł netto.
mamut103 Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 Widziałem samochód po wizycie w Opatowie i śmiało można polecić
SJake Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Widziałem samochód po wizycie w Opatowie i śmiało można polecić Ja też i nie jest, źle.
blaszczu Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Też o tym myślę i póki co myślę o firmie B Point. Kosztowne te szkolenia no ale cóż... Z tego co wyczytałem to organizują szkolenia 5-cio dniowe, ale nie ma podanej ceny. Orientowałeś się ile takie szkolenie u nich kosztuje? Czytam temat w którym chłopaki chwalą szkolenia u Tomka z Opatowa (AUTO-TOM). Szkolenie dwu dniowe- 1800zł netto. Ok 6 tys zł netto bodajże
Recommended Posts