XGrzesX Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Kupiłem ręcznik waflowy Sonusa i za nic nie wychodzi mi suszenie. Czytałem, że w przypadku ręczników waflowych należy go położyć na karoserii a potem podnieść do góry. Problem w tym, że nawet jak położę ręcznik na karoserii i delikatnie podociskam to jak go potem podniosę to pozostaje "kratka" na karoserii i karoseria nie jest całkowicie sucha. Wiem, że ręcznik waflowy Sonusa jest bardzo polecany dlatego też zdecydowałem się na niego, chyba że kupiłem jakąś podróbkę bo sam ręcznik przyszedł w torebce foliowej bez żadnych oznaczeń producenta. Jak Wy osuszacie ręcznikami waflowymi karoserię że jest sucha ? Będę wdzięczny za pomoc.
silver200 Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Spokojnie susz dalej, ta kratka po chwili znika i jest sucho;)
XGrzesX Posted June 26, 2014 Author Report Posted June 26, 2014 Mimo wszystko jak nie przetrę tradycyjnie ręcznikiem to nie jestem zadowolony z efektu :-(
atvmmz Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 XGrzesX, WWL Tao i przyklepywanie. Najlepszy sposób Wafel zostaw sobie do szyb
Recommended Posts