XGrzesX Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Kupiłem ręcznik waflowy Sonusa i za nic nie wychodzi mi suszenie. Czytałem, że w przypadku ręczników waflowych należy go położyć na karoserii a potem podnieść do góry. Problem w tym, że nawet jak położę ręcznik na karoserii i delikatnie podociskam to jak go potem podniosę to pozostaje "kratka" na karoserii i karoseria nie jest całkowicie sucha. Wiem, że ręcznik waflowy Sonusa jest bardzo polecany dlatego też zdecydowałem się na niego, chyba że kupiłem jakąś podróbkę bo sam ręcznik przyszedł w torebce foliowej bez żadnych oznaczeń producenta. Jak Wy osuszacie ręcznikami waflowymi karoserię że jest sucha ? Będę wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silver200 Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Spokojnie susz dalej, ta kratka po chwili znika i jest sucho;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XGrzesX Posted June 26, 2014 Author Report Share Posted June 26, 2014 Mimo wszystko jak nie przetrę tradycyjnie ręcznikiem to nie jestem zadowolony z efektu :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
atvmmz Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 XGrzesX, WWL Tao i przyklepywanie. Najlepszy sposób Wafel zostaw sobie do szyb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts