Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zamierzam nabyć taki odkurzacz STANLEY 1600W 35L STN35P sucho/mokro

dane tech.

Poziom ciśnienia: 270 mbar/27 kPa

Przepływ powietrza: 70 litrów / sekundę

Pojemność zbiornika: 35 litry

Ma on mi służyć głównie do odkurzania samochodu okazjonalnie sprzątanie garażu, w związku z powyższym proszę szanownych kolegów o opinię i wszelkie sugestie czy w taki sprzęt warto inwestować. Będę wdzięczny za podzielenie się wiedzą przez użytkowników tego odkurzacza głównie chodzi mi o siłę ssania i wytrzymałość na długi czas pracy szczelinówką. Jestem nowy na forum więc proszę o o wyrozumiałość. Pozdrawiam i z góry dziękuję

Posted

Ciekawa sytuacja, bo kupiłem w tym tygodniu i już nim działałem.

Polecił mi go nasz forumowy ekspert od prania wszelakiego, myster KANAR.

Silnik Lavora, dobre parametry za dobrą kwotę.

Krótko o samej maszynie, dość dobrze wykonana, odkurza fajnie, nie jest to nie wiem jaki killer, ale do normalnego odkurzania daje sobie swietnie radę.

Czyli polecam, w tej cenie będzie ciężko o lepszą alternatywę.

Jest model 32 cos tam, obudowa ze stali i dodatkowe gniazdko, ale moim zdaniem nie warto dopłacać do tego modelu 100 zł.

Posted

Zgadza się, z w tej cenie nie znajdziesz lepszych parametrów, przejrzałem chyba wszystko co było na necie. Też go mam i używam, jakość obudowy mogła by być lepsza ale w tej klasie cenowej trudno oczekiwać cudów.

Posted

Spędziłem dużo czasu przed komputerem i głównie po tych parametrach go wytypowałem. W internecie jest bardzo mało o nim dlatego postanowiłem zasięgnąć opinii na forum. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.