MsMajor Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Wydech lakier Ooo, mam piewszego hejta na wydech, nie licząc Wujka Wydech originalny Irmscher Dzisiaj poprawie niedoczyszczone
kempus Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Nie chodzi o to, że wydech sam w sobie brzydki, tylko za bardzo odstaje i "wisi". Jakby bardziej przylegał do zderzaka i był krótszy to bajka
MsMajor Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Nie chodzi o to, że wydech sam w sobie brzydki, tylko za bardzo odstaje i "wisi". Jakby bardziej przylegał do zderzaka i był krótszy to bajka tu raczej nie da rady, jest na równi z tyłkiem, tu chyba będzie lepiej widać
mario704 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Lakier ,wydech rób auto pod siebie nie pod innych -wyjątek poruszane kapsle do felg ale to się Ciebie nie tyczy Ładnie usiadł Ci ten wosk a jak z kurzem?
MsMajor Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Lakier ,wydech rób auto pod siebie nie pod innych -wyjątek poruszane kapsle do felg ale to się Ciebie nie tyczy Ładnie usiadł Ci ten wosk a jak z kurzem? dzięki, auto ma zostać w oryginale, wieś tuning mnie nie obchodzi dzisiaj spawdzałam, prócz ptasiego łajna mucha nie usiadła... no może minimalne przykurzenie, ale w granicach normy myślę, zobaczymy jutro...
MsMajor Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 podbijam. Łapanie kurzu na poziomie minimalnym! Jestem mega zadowolona z tego wosku - jest o niebo lepszy niż nattys paste blue
jarek89 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Ale nie pod względem zapachu swoją drogą jeśli faktycznie tak minimalnie łapie kurz to chętnie się w niego zaopatrzę
Trololo Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Wachalem w sklepie trochę tego zapachu mu brak.
Rekomendowane odpowiedzi