Arekbmwx3 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Czym usunac najlepiej hologramy?? Megsem UC+ tricolor?Bo robilem polerke megsem uc+ pomaranczowy pad flexi i na wykonczenie koch chemie antihologram+zoltym pad flexi.Wyszlo mi troszke hologramow.Bawilem sie megsem uc+ tricolorem i cos tam zlazi,macie cos lepszeog? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalik Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Bienek reeeeewelacja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Bienek reeeeewelacja ! Dzięki, widziałem na innym forum, że zmieniłeś fure Dawaj do mnie to też będziesz miał taki lakier hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechalm Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 bryczka piekna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalik Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Bienek reeeeewelacja ! Dzięki, widziałem na innym forum, że zmieniłeś fure Dawaj do mnie to też będziesz miał taki lakier hehe haha no jest osemka z v8 Bienek nie wiem czy mnie stac na takie SPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Oj tam można zrobić taniej, nie niszcząc każdej napotkanej ryski tak jak w tym przypadku A efekt i tak byłby super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkm Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Polerowałeś słupki drzwi, czy je pominąłeś? Przybieram się do swego auta (e60 bez mpakietu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Tak, ale u mnie nie były praktycznie wcale porysowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekn12 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 świetna robota czyli DA da się zrobić korektę. Trzeba się w końcu zdecydować i zakupić takową maszynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Light03 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 super auto i jeszcze lepsza korekta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DBS Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Pytanko, trochę odkopię temat . Co to za styling felgi oraz rozmiar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Styling 359 lub 163. Ciężko ze zdjęcia mi ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlak Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ja niedługo kupie e90 i już widzę jak będzie wyglądać jak się pobawię Pozdrawiam z Podkarpacia i PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi