kiaad Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 a te PIANO to nie okleina plastikowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Na piano to woski i powłoki raczej Ale to takie subiektywne odczucia Dziś rano miałem podobną robótkę, tyle, że na nowym Roomsterze i tam piano na słupkach położyłem Colli 476S, wydało mi się to oczywiste. Niestety czasu na foto nie było, bo właścicielka śpieszyła się na sobotnie zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Gratuluję "całego" pakietu Na piano to woski i powłoki raczej dziękuję za rade, następnym razem ogarnę wosk Tydzień po ogarnięciu samochodu, sytuacja wygląda tak: Dach Maska Szyba przednia Filmik W weekend Gtechniq G1 Clear Vision pokazało pazur po przekroczeniu 90km/h krople "odbijały" się od szyby. Minusem jest mgiełka która utrzymywała się przez ok 0/5sek. Polecam ten produkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 No ale nikt ci nie karze kłaść Rain-X Cokolwiek do szkła, w senie NW będzie się sprawować Możesz sobie Gtechniqa położyć, wtedy będziesz miał na pewno lepsze kropelki i zrzut wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Na piano to woski i powłoki raczej Ale to takie subiektywne odczucia Dziś rano miałem podobną robótkę, tyle, że na nowym Roomsterze i tam piano na słupkach położyłem Colli 476S, wydało mi się to oczywiste. Niestety czasu na foto nie było, bo właścicielka śpieszyła się na sobotnie zakupy to jest lakierowany plastik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Na szklane dachy kładę NW można powiedzieć przeciętną. Jak np rain clear. Daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Pierwszą "dłuższą" trasę Rapid ma za sobą Kraków-Zakopane (220km) Dwie ciekawostki Pierwszy tysiąc właśnie pękną Minimalna średnie spalanie w trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 to jest lakierowany plastik ?Piano to jest plastik polerowany na wysoki połysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodek1974 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 to jest lakierowany plastik ?Piano to jest plastik polerowany na wysoki połysk. Jeżeli mogę coś wrącić Piano Balack-jest to kolor tak jak brzmi nazwa A wszystkie plastki jakie sa czarne na wysoki połysk są to plastiki jakie są bezpośrednio z wtrysku(a nie polerowane) Wiem bo moja firma dostarcza takie cos do fabryki VW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 to jest lakierowany plastik ?Piano to jest plastik polerowany na wysoki połysk. ... ktory lubi być zawsze brudny i porysowany od patrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Kolejne pytanie do osób które dłużej siedzą w temacie niż ja Patrząc na obecny zestaw, co mógłbym jeszcze dokupić aby odpowiednio zabezpieczyć szkodnika Powłoka ceramiczna na obecną chwilę odpada dzięki za ewentualne podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 pawelkoralus, - AG Car Glass Polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 to jest lakierowany plastik ?Piano to jest plastik polerowany na wysoki połysk. Jeżeli mogę coś wrącić Piano Balack-jest to kolor tak jak brzmi nazwa A wszystkie plastki jakie sa czarne na wysoki połysk są to plastiki jakie są bezpośrednio z wtrysku(a nie polerowane) Wiem bo moja firma dostarcza takie cos do fabryki VW tylko chyba drzwi roomstera są czymś obklejone co ? ;-) a słupki to faktycznie mam od nowości z swirlami w pakiecie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 pawelkoralus, - AG Car Glass Polish Dzięki Jeszcze jedna myśl mnie naszła, czym zabezpieczyć gumę. Dywaniki oraz matę w bagażniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 303 Aerospace Protectant daje radę na gumie. Odżywia i nie jest ślisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 303 Aerospace Protectant daje radę na gumie. Odżywia i nie jest ślisko. a ten produkt? http://www.shiningcar.pl/pl/p/Shiny-Gar ... 500ml/1133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saico Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Również polecam 303 na gumowe dywaniki. Bardzo fajny i trwały efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonthyc Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Kolejne pytanie do osób które dłużej siedzą w temacie niż ja Patrząc na obecny zestaw, co mógłbym jeszcze dokupić aby odpowiednio zabezpieczyć szkodnika Powłoka ceramiczna na obecną chwilę odpada Obrazek dzięki za ewentualne podpowiedzi Aktywną pianę z neutralnym PH i ewentualnie jakąś bardziej agresywną do odszczurzania przed woskowaniem. Do tego pianownica ręczna (tańsza wersja to przerobić marolexa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik_K Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Pięknie Tylko ten chory downsizing troche przeraza. Sam sie przymierzam do kupna czegoś nowego, ale trochę strach jak sie czyta co sie z tymi doładowanymi silnikami dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1388 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 super praca , bardzo dobrze opisana!!!! dzięki za fajną relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dzięki za rady Poniżej zapowiedz małej sesji Skodzie pękło 2000km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drufi Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Świetna relacja Dobre szkło i oko robią robotę Gdzie możemy zobaczyć zdjęcia z "małej sesji" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluch Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Mała aktualizacja. Szkodnikowi pękło 5,000KM W zeszły weekend miałem okazję zrobić nim trasę Kraków-Gdańsk, Gdańsk-Kraków. Skodą jechały cztery dorosłe osoby plus dwa psy Pokonałem ponad 1200 kilosów, mogę co nieco więcej napisać na jego temat Na plus - Komfortowa jazda dla czterech osób - Przydatne rozwiązania pakietu "simply clever" - Akceptowalne spalanie do 140km/h (7l/100km) - Nawigacja amundsen+ sprawdziła się w 100% (szybkie przeliczanie trasy, aktualność map) Na minus - Szósty bieg mógłby być dłuższy - Hałas w środku powyżej 150km/h - Maksymalna prędkość do 190km/h - Zintegrowane zagłówki, dla mnie osobiście bardzo złe rozwiązanie Mała fotorelacja Pierwszy postój, gdzieś w okolicach Warszawy Dojazd na miejsce i trzydniowy postój szkodnika W mieście niestety Rapid'ów jak na lekarstwo Natomiast znalazłem taką perełkę, V12 Biturbo Pora uciekać po szybkim zwiedzaniu Gdańska. Pierwszy postój gdzieś na MOPie Przy zbliżeniu można się domyślić jaka będzie następna relacja :cwaniak: Ostatni postój tuż przed Krakowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 ładny RAPID i bardzo bogato wyposażony.. sporo tego jeździ ale wszystkie są raczej ubogie albo bardzo ubogie ja mam 1.2 TSI 85KM w służbowej fabii i fajnie to lata.. ponad 190km/h poszła więc dziwi mnie, że Twój przy 190km/h kończy rozpędzanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi