Jeffrey Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Witam wszystkich! Mam takie pytanie - chciałbym wsypać do fabrycznego dozownika w HDS proszek do mycia taki jak mają myjnie bezdotykowe. Jak sądzicie - czy maszyna sama sobie pociągnie ten proszek czy może najpierw go wsypać do wody a potem dopiero wlać do dozownika? Skoro w myjniach bezdotykowych wsypują to chyba HDSie też da rade co? Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swietlikk Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 A jaki to HDS - model. Jak maszyna na gwarancji odpuść sobie, jak po gwarancji to lepiej zapytaj się serwisanta!! co by było w takim przypadku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbiz Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 a to ja myślałem że każdy ucieka od tego proszku ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
citrofan Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Nie polecam takiego rozwiazania proszki lubia sie odkladac na czesciach myjni i maja mni3jeze ph niz plyny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts