Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie mam juz passacika jakies 3 lata i jak kupowałem to facet mowil ze wymieniał szybe bo dostal kamieniem. Ale teraz stwierdzilem ze jest zle wklejona bo na slubku zauwazylem mala plamke po duzym deszczu. Z szyba jest ok moze male zarysowania od nieumiejetnego skrobania szyb przez zone ale juz przetlumaczylem i uzywa odmrazacza. Powiedzcie mi bo jestem z Kutna centrum Polski czy jest jakis dobry zaklad w okolicach Kutna moze byc Łodz kto za rozsadne pieniadze wkleja szyby i czy jest mozliwosc wyciecia obecnej i wklejenia jej dobrze na nowo. Bo slyszalem ze to jest ryzyko bo moze byc ok a moze byc tak ze uda sie ja ladnie wyciac i wkleic a za kilka miesiecy moze peknąc. I czy by takie ryski od skrobaczki usuneli by tlenkiem ceru. prosze o pomoc bo juz zaczynam chodzic chory.

Opublikowano

Konstantynów Łodzki,ul. Zgierska 41

Ja tam robiłem i znajomi również. Zawsze było okej

Popytaj znajomych w okolicy bo szkoda kilometrów robić

Opublikowano

no ok mowicie ze nie ma co kilometrow robic ale chcialem zeby szyby tez przepolerowali tlenkiem ceru bo maja delikatne ryski a watpie zeby w kutnie robili cos takiego. A powiedzcie mi jeszcze czy da rade wyciac szybe i dobrze wkleić ta sama.

Opublikowano

da rade tak zrobić. ja po nieudanym klejeniu zaprowadziłem na ponowne do "szpeczjaliszty" i za 80 ziko wkleili ta samą. tylko gość powiedział że nie daje gwarancji na szybę czy wklejenie, nie pamiętam dokładnie.