Jump to content

Mothers California

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Na Autopii bardzo popularna marka,niestety jeszcze jedna której u nas pewnie prędko nie doświadczymy.

Posted

Dlaczego?Możesz kupić, a wysyłka pewno dużo tańsza i szybsza niż z UK. Jak mi się coś skończy to kupię, na próbę.Lubię eksperymenty ;) poza tym można połączyć zamówienie.

• Administrator
Posted

To nie pierwszy raz, kiedy opinie z naszego podwórka są o 180 stopni inne niż te zza oceanu.

Posted

Dużo nie napisał. Dlatego wolę sam wypróbować. Mój samochód-moja wola :D

Podejście, że tylko najlepsze, naj, naj - i nie cofać się, to nie będzie o czym rozmawiać. Veyronami nie jeździmy, a to dla mnie przyjemność ma być. ;) Evo pisze co innego.I już są dwa zdania. I zajawka. I o to chodzi.

Posted
Dużo nie napisał. Dlatego wolę sam wypróbować. Mój samochód-moja wola :D

Podejście, że tylko najlepsze, naj, naj - i nie cofać się, to nie będzie o czym rozmawiać. Veyronami nie jeździmy, a to dla mnie przyjemność ma być. ;) Evo pisze co innego.I już są dwa zdania. I zajawka. I o to chodzi.

I dokładnie o to w tym wszystkim chodzi. Brawo :good:

Posted

Witam :)

Marctwain,pytałeś czy ktoś miał do czynienia z produktami firmy Mothers:)Jakies 5 lat temu Wujek przyjechał z za oceanu i przywiózł mi 3 opakowania tego produktu http://www.mothers.com/02_products/05550-05750.html .Jak na tamte czasy to byla mega bomba,łatwość aplikacji,jeszcze łatwiejsze polerowanie no i ten blask "very wet look" :)Jeśli chodzi o trwałość to trzymał oki 2 miesiące dlatego stosowałem go na lato ale na prawde byl super,to byl wosk który wciągnął mnie w zajawkę dbania o auto:)mimo tego ze pucowałem auto rodziców:):):)Potem prosiłem Wujka o kolejne opakowania a On przysłał mi Megsa gold class ktory nie byl juz tak dobry jak tamten:(:( Także polecam :)

Posted

No i dzięki, że tak powiem, chłopaki. Na wiosnę coś sobie zamówię, żeby posprawdzać. :good: Ładną nazwę ma poza tym- Matka (zawsze siedzi z tyłu) :D

• 1 month later...