kubaPb Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 Witam, Czy ktoś może polecić warsztat zajmujący sie klimatyzacją w Białymstoku okolicach ? Niestety mam chyba dziure w chłodnicy klimatyzacji i potrzebuje warsztatu który to sprawdzi i wymieni i nabije klime. Bede bardzo wdzięczny.
marwol Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 klime nabijałem w forcars na słonimskiej (oferta z grouponu) , mozesz tam pojechac się spytac. fajny warsztat jest na kopernika - max auto, znają się na robocie (ja byłem ze zbieżnością, wymianą opon) , kumpel tam zawias robił. Jest poczekalnia z wifi i darmową kawą klimatyzacje też tam robią
kubaPb Posted May 19, 2014 Author Report Posted May 19, 2014 A jak z cenami ? Własnie wczoraj jechałem tamtedy i widziałem szyld Max Auto ale nie znam ich roboty, czy warto im zostawic i zrobią to dobrze i w dobrej cenie.
marwol Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 60Zeta za maszyne i 17zł za 100g czynnika. Z wymianą chłodnicy to musisz podjechać po wycenę.
kubaPb Posted May 19, 2014 Author Report Posted May 19, 2014 U mnie nie ma zadnego czynnika bo pusty. Najpierw trzeba sprawdzic gdzie wyciek jest a pozniej nabijac ale na 90% chłodnice mam do wymiany wiec koszty wieksze.
marwol Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 to skocz do tego max auto i wyjaśnij problem niech sprawdzą ciśnieniowo gdzie jest przeciek, zlikwidują i nabiją
kubaPb Posted May 19, 2014 Author Report Posted May 19, 2014 Na dniach zadzwonie i umówie się. Mam nadzieje ze nie zedra ceny
Recommended Posts