InspektorKot Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 62 dni od nałożenia. Zdjęcia ok 4 godz. po myciu auta. Odpychanie wody dalej w porządku, a kształt kropel jak widać.
Sabat Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 To prawda kropelkami nie zachwyca. ale odprowadzanie wody bardzo fajne. Po 3tyś km Niestety musiałem przerwać test
Dystrybutor Fran3k Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dzięki bardzo! a ile towaru zużyłeś? całą próbkę czy coś zostało jeszcze?
kubik Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jutro zrobię update po jakichś 2,5kkm Zeszło tego naprawdę mało,dosłownie zużyłem 3 krople na maskę
Sabat Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Fran3k, zostało jeszcze. Jest bardzo wydajny, we wtorek będę coś kładł nowego wiec może Soft99vs NanoWax na PaintCleanerze?
Dystrybutor Fran3k Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 jak najbardziej. chociaż to w sumie zupełnie inne produkty, o innym przeznaczeniu to nie mam nic przeciwko. zastanawiałem się wczoraj skąd ten nick?
Sabat Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Miało być 50/50 NanoWAX/Soft99 na Paitnt cleanerze, skrót myślowy. Nick stary jak świat :>
Dystrybutor Fran3k Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 jak najbardziej, dopóki jest to nanolex paint cleaner to absolutnie jak najbardziej. no i oczywiście najlepiej aplikować go maszynowo
Artih Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Pod Fusso chyba bym wymył cleaner i położył go na goły lakier.
Sabat Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Artih Nanolex paint cleaner zostawia bardzo jałową powierzchnię.
InspektorKot Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Test na moim aucie dobiegł końca. NanoWax znikł całkowicie, tafla wody zarówno po stronie nieprzygotowanej, jak i tej przygotowanej zgodnie z zaleceniami. Nie jestem w stanie określić kiedy dokładnie przestał działać bo auto myłem ostatnio 3 tyg temu i produkt jeszcze jakoś odpychał wodę, natomiast po wczorajszym myciu w nocy padał deszcz i widać, że już go nie ma. Produkt nałożony 17 kwietnia czyli wytrzymał około 5 miesięcy.
Rekomendowane odpowiedzi