Skocz do zawartości

Surf City Garage Black Ice Tire Gloss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Surf City Garage Black Ice Tire Gloss

bfa9b02d82c5c601.jpg

Test tego produktu, pojawia się zupełnie przez przypadek, gdyż brakowało mi 4 zawodnika do testu dressingów, jaki wykonywałem. Szybki telefon do Barmana , czy nie ma czegoś ciekawego na stanie i ciach, trochę tego dobrodziejstwa w słoiczku się skapło do testu.

Black Ice to dosyć gęsty dressing, koloru mlecznego o niesamowitym zapachu kokosów lub coś w ten deseń. To najekonomiczniejszy derssing jak do tej pory nakładałem, dosyć mocno nabłyszcza, ale przetarcie MF, ładnie tłumi blask. Zapraszam do obejrzenia materiału :

Opona przygotowana przy pomocy nie rozcieńczonego APC, dokładnie wyszorowana i opłukana, aplikacja dnia następnego.

77ce77d598a53b6f.jpg

909d8508f7bb7b80.jpg

Zaraz po aplikacji :

48b6ead0e0dc0eeb.jpg

743f307bfd8e4dad.jpg

Przed, po i porównanie :

2300cf7e56ef2149.jpg

8a1f697e767edc76.jpg

cb0966e511b579b3.jpg

5b504080ab3047af.jpg

Sam jestem ciekaw, jak ten dressing zachowa się na oponie, tym czasem to tyle . Dzięki za uwagę i do następnego testu !

PS: reszta stawki :

ValetPRO Traditional Tyre Dressing

Nielsen Brillance

Shiny Garage Back2Black Vanilla

Opublikowano

Już dawno miałem na niego ochotę. Zrobisz aktualizacje ?

Albo napisz chociaż po ilu zniknął.

Opublikowano

Wieczorem wrzucę wyniki, zdjęcia już porobione :good:

[ Dodano: 29 Kwiecień 2014, 21:16 ]

Konfrontacja zawodników trwała 10 dni, wszystko miało się dobrze do momentu trasy w deszczu, która krótka nie była. Do dnia 9 wszystko było w jak najlepszym porządku, każdy z produktów wyglądał niczym nałożony godzinę temu, dzień 10 trasa w deszczu 140km. Na kolejny dzień na oponach został tylko Brillance od Nielsen i Black Ice od Surf City Garage . Shiny Garage Black2Black i ValetPRO Traditional Tyre Dressing nie ma co pokazywać, bo chyba każdy widział oponę bez dressingu. Natomiast to pozostało po dwóch lepszy zawodnikach :

Nielsen Brillance :

be0ab36f9e25d3fe.jpg

532960ee857db271.jpg

ed062b034e64e4f3.jpg

Surf City Garage Black Ice

3824fe7e6b5e549fgen.jpg

6fde32482ce5e68cgen.jpg

ae6882cc2e25dfa6gen.jpg