Jump to content

BOLL mleczko nabłyszczające zamiast cleanera

Recommended Posts

SIemanko

ostatnio woskowałem furkę mycie glinka Iron itp... patrze a tu końcówka cleanera :/ A że w moim mieście nie kupi takich specyfików miałem jeszcze całą tubkę Bolla, myślę sobie, że może będzie ok warto spróbować. Posiada on minimalne właściwości ścierne usuwa delikatne hologramy, swirle, konsystencja jest ogólnie na plus taka trochę oleista. Lakier po zaaplikowaniu Bolla stał się naprawdę śliski wolny od resztek zanieczyszczeń, past itp. Co do wydobycia głębi to ciężko stwierdzić bo robiłem na jasnym lakierze. Na to poszedł wosk i narazie się to trzyma kupy, zobaczymy jak długo. Próbował już ktoś takiego rozwiązania lub podobnego??

SIemanko

ostatnio woskowałem furkę mycie Glinka Iron itp... patrze a tu końcówka cleanera :/ A że w moim mieście nie kupi takich specyfików miałem jeszcze całą tubkę Bolla, myślę sobie, że może będzie ok warto spróbować. Posiada on minimalne właściwości ścierne usuwa delikatne hologramy, swirle, konsystencja jest ogólnie na plus taka trochę oleista. Lakier po zaaplikowaniu Bolla stał się naprawdę śliski wolny od resztek zanieczyszczeń, past itp. Co do wydobycia głębi to ciężko stwierdzić bo robiłem na jasnym lakierze. Na to poszedł wosk i narazie się to trzyma kupy, zobaczymy jak długo. Próbował już ktoś takiego rozwiązania lub podobnego??

akurat past z Bolla nigdy nei probowalem, ale pracowalem nie raz na gabkach Bolla i jak dla mnie sa OK.

zsolpyw, fotki zrobię kurczę co do trwałości to trochę słabo nałożyłem FK 1000p i tydzień po nałożeniu 1000km przejechane a kropelki takie sobie nie są już okrągłe auto umyłem brud schodził super lecz już po tygodniu tak słabo kropelkuje;/ nie wiem czego to może być wina