tasek Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 Witam Miał ktoś do czynienia z CARTEC DASH FRESH ? Widziałem jak pracownik myjni przetarł gąbką nasączoną dash fresh po brudnej desce rozdzielczej i powiem że efekt rewelacyjny i środek mega wydajny. 1l to cena ok 35zł Zastanawiam się jak się ten specyfik zachowuje po dłuzszym czasie? Ciekawy jest też CARTEC Motor Fresh http://www.cartec.nl/pl/prod14.htm Czyści i odświeża wszystkie elementy wykonane z tworzyw sztucznych wewnątrz samochodu : kokpit. Przywraca oryginalny kolor obiciom skórzanym. Wysycha całkowicie i nie klei się. Antyelektrostatyczny.
kamil_rosen Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 I tak poleci, ale niech ci będzie Ja miałem od czynienia. Ładnie pachnie, dość porządnie się błyszczy w sumie nie wiem co jeszcze? Nie testowałem go jakoś szczególnie, raczej taka budżetówka do wszystkiego. Przyciąganie kurzu w normie, ale ciągnie. Dla mnie za bardzo się błyszczy, nie wiem czy można, ale ja go rozcieńczyłem 1:1 z wodą demineralizowaną i jest w porządku teraz
tasek Posted April 13, 2014 Author Report Posted April 13, 2014 I bardzo sie cieszę bo z opowiadań jest mega wydajny, robi ekstra robotę, jak dla mnie do moich zastosowań w takim razie nr 1 Już zamawiam
adamus94 Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Pracowałem ponad 3 miesiące z kosmetykami tej firmy, jeżeli mogę to pochwalę też preparat do smoły bardzo wydajny i robi robotę(tylko szybko zasycha) Szampony są średniej jakości (jednak z woskiem zrobił na mnie wrażenie) teraz zdecydowanie wolę sonaxa nabłyszczającego/prestę Zapach dash fresh-a można kupić pod nazwą spring bardzo fajny i przyjazny wg. mnie trzyma od 3-4 dni ale jak pryśniemy odpowiednią ilość to i dłużej wytrzyma
Recommended Posts