Fuzzy Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 ValetPro Classic Gloss Protection Dziś postanowiłem przetestować wosk od ValetPro - Classic Gloss Protection. Zaczne od tego, iż jestem mega zaskoczony wydajnością tego wosku - nawoskowana cała karoseria, oraz szyby boczne - a zostało mi jeszcze prawie pół opakowania testera. Wosk sam w sobie jest śliski - bardzo łatwo się go rozprowadza (Używałem aplikatora), lecz z pewnością nadaje się do nanoszenia samymi dłońmi. Jak już pisałem, jest bardzo wydajny - dla początkujących bardzo dobry, gdyż prawie za jednym pociągnieciem można wywoskować prawie cały element Wosk nakładałem przy temp. 18 stopni. Nawet gdy ktoś trochę zaśpi z wypolerowaniem, nie trzeba dużo się namachać by pozbyć się mgiełki Zacznijmy od początku: Obiekt testów po myciu: Maska Przed : Maska po nałożeniu wosku : Maska po wypolerowaniu : I szyba się znalazła No i to co lubicie najbardziej : A i tutaj troszke poleciałem z tematem Tak więc efekt naprawde bardzo fajny. Producent podaje, że wosk redukuje przyleganie kurzu - Praktycznie tylko na to czekałem bardzo dziękuje za produkt testowy firmie ValetPro - czekam na wiecej próbek Jeżeli kogoś interesowały by zdjęcia w wiekszej rozdzielczości, to mogę podesłać na pw. Za tydzień kolejne fotki
Recommended Posts