Sabat Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 dywaniki są tylko się suszyły Co do fotelów to są do prania, tylna kanapa w sumie czysta, ale przód . Kobieta jeździla. tak wyglądalo przed https://lh4.googleusercontent.com/-CtGT ... erc-56.jpg Tak po https://lh3.googleusercontent.com/-Lqy1 ... erc-66.jpg tu są wszystkie zdjęcia https://picasaweb.google.com/1037040730 ... directlink na środek niestety nie było czasu, więc został z grubsza ogarnięty resztę miała właścicielka ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldik Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Akurat robie takie 190 - macie może pomysł jak odnowić grill ? Część chromowana juz niezbyt sie błyszczy, polerka nie pomaga A inna sprawa czym najlepiej odnowić szerokie listwy, poleruje je ale nie ma efektu jakbym chciał. Fakt, że auto mam na handel ale mimo wszystko się poświęciłem i jade z tym koksem że Rupes nie stygnie a i Gyeona Mohsa na koniec zapodam. Niech sie klient cieszy:) Chociaż jak znam życie kupią w nocy i w deszczu i na tyle wyjdzie moje poświęcenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Grilla to bym spróbował Mothers Mag & Aluminium Polish Co do listew one sa barwione i lepiej ich nie ruszać polerką, chyba że delikatnie ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benetyes Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Bardzo dobrze wyszło ci to odnowienie pokazałeś swój blask, świetnie teraz ten mechu wygląda. ____________________ Polecam - czyszczenie układu paliwowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprytny Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Śliczne 190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 A inna sprawa czym najlepiej odnowić szerokie listwy, Te listwy to była jakaś paranoja. Tak jak Mariusz pisał - barwione w kolorze. Jak za duże obroty to pasta się wtapia i zabawa od nowa. Ja próbowałem rotacją. Nie miałem DA. Teraz bym spróbował właśnie na DA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldik Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 No ja robie Rupesem i 3 etapy żółtym padem pomagają, ale myślałem, ze ktoś może ma inne metody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi