Marian79 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Witam, Mam do wyprania tapicerkę samochodową. Mówiąc krótko klient chyba nigdy w samochodzie nie sprzątał - tapicerka jest baaaaaaaaardzo brudna, dodatkowo w bagażniku jest stara plama po mleku która bardzo brzydko pachnie. Czym najlepiej potraktować taką plamę? Macie na to jakiś patent?
Chat Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 + ozonowanie, ...i nie będzie śmierdziało.
ondaniel Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 kiedyś miałem wylane mleko po dziecku i zastosowałem od znajomego co ma myjnie stockmeier chemie i wyczyściłem ręcznie szczotką nie wiem jak dużo mam takich plam bo ja miałem jedną
Hans Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 ja bym potraktowal ValetPro Enzym odour Eater plus szorowanko szczotka, pozniej zostawic do wyschniecia eater'a. i na druga partie jakies apc rowzniez z szorowaniem i powinno byc ok Pozdr
Marian79 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 Dzięki za odpowiedzi. Plamę potraktowałem Enz-All'em i pomogło Pozdrawiam
adam_s Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dzięki za odpowiedzi. Plamę potraktowałem Enz-All'em i pomogło Pozdrawiam A zapach po mleku zniknął? Wiem, że ciężko go usunąć, co stosowałes?
Rekomendowane odpowiedzi