Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Praca super, jednak nie sądzę, aby w takim zestawieniu past i padów w pełnym słońcu udało się wyciągnąć ślady po cięciu wełną i uniknąć hologramów nawet na tak twardym lakierze.

Opublikowano

Znalazłem jedno zdjęcie w słońcu, które zrobiłem kilka dni później:

rs_zps738ca357.jpg

Opublikowano

Mam nadzieje, ze sam swietnie zdajesz sobie sprawe, ze na takim zdjeciu niewiele wyjdzie.

Nie ciagnij tego dalje bo nie sensu.

Czekamy na nowe lepsze relacje w roli partnera ;)

Opublikowano

W tym samym miejscu przy prawie identycznym nasłonecznieniu, na innym samochodzie wyszły hologramy :P Ale żeby nie było, że się bronie czy coś, świetnie zdaję sobie sprawę, że to nie jest mistrzowska relacja :dontknow:

Opublikowano

Ja to pisałem z własnego doświadczenia, bo niejednokrotnie kiedy próbowałem "zamknąć" temat w 2 stopniach "bez Finishu", w sztucznym świetle nawet pod halogenem niekiedy wydawało się być git. Później po dokładnym odtłuszczeniu i wyprowadzeniu auta na słońce plułem sobie w brodę i mogłem tylko powiedzieć słynne "here I go again" .

Tak jak nie da się zrobić sensownej korekty samym polishem, tak nie da się wykończyć polishem po cięciu wełną :)

To oczywiście moja prywatna opinia, nie każdy musi się z nią zgodzić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja to pisałem z własnego doświadczenia, bo niejednokrotnie kiedy próbowałem "zamknąć" temat w 2 stopniach "bez Finishu", w sztucznym świetle nawet pod halogenem niekiedy wydawało się być git. Później po dokładnym odtłuszczeniu i wyprowadzeniu auta na słońce plułem sobie w brodę i mogłem tylko powiedzieć słynne "here I go again" .

Tak jak nie da się zrobić sensownej korekty samym polishem, tak nie da się wykończyć polishem po cięciu wełną :)

To oczywiście moja prywatna opinia, nie każdy musi się z nią zgodzić.

+1

• 3 miesiące temu...