kamilgt Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Trochę = 10 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCK Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Relacje na wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roomioo Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Praca super, jednak nie sądzę, aby w takim zestawieniu past i padów w pełnym słońcu udało się wyciągnąć ślady po cięciu wełną i uniknąć hologramów nawet na tak twardym lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCK Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Znalazłem jedno zdjęcie w słońcu, które zrobiłem kilka dni później: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Mam nadzieje, ze sam swietnie zdajesz sobie sprawe, ze na takim zdjeciu niewiele wyjdzie. Nie ciagnij tego dalje bo nie sensu. Czekamy na nowe lepsze relacje w roli partnera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCK Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 W tym samym miejscu przy prawie identycznym nasłonecznieniu, na innym samochodzie wyszły hologramy Ale żeby nie było, że się bronie czy coś, świetnie zdaję sobie sprawę, że to nie jest mistrzowska relacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roomioo Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ja to pisałem z własnego doświadczenia, bo niejednokrotnie kiedy próbowałem "zamknąć" temat w 2 stopniach "bez Finishu", w sztucznym świetle nawet pod halogenem niekiedy wydawało się być git. Później po dokładnym odtłuszczeniu i wyprowadzeniu auta na słońce plułem sobie w brodę i mogłem tylko powiedzieć słynne "here I go again" . Tak jak nie da się zrobić sensownej korekty samym polishem, tak nie da się wykończyć polishem po cięciu wełną To oczywiście moja prywatna opinia, nie każdy musi się z nią zgodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saico Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Fajna żaba, gdzie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1301 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ja to pisałem z własnego doświadczenia, bo niejednokrotnie kiedy próbowałem "zamknąć" temat w 2 stopniach "bez Finishu", w sztucznym świetle nawet pod halogenem niekiedy wydawało się być git. Później po dokładnym odtłuszczeniu i wyprowadzeniu auta na słońce plułem sobie w brodę i mogłem tylko powiedzieć słynne "here I go again" .Tak jak nie da się zrobić sensownej korekty samym polishem, tak nie da się wykończyć polishem po cięciu wełną To oczywiście moja prywatna opinia, nie każdy musi się z nią zgodzić. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radex1978 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 A dlaczego nie polecasz Meguiar's Bug n Tar? Coś z nim nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Slaby srodek, jest na rynku wiele lepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi