Franek Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Co następne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Opel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 A to fajny model, rzeczywiście. Ładną ma linię Corsa, Adam? Tajgra tuzież kalajbra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Insygńja w OPC Adam w Slamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Adam w Slamie z pakietem OPC i wyglada zacnie Zresztą to moje ulubione auto demo do miasta - wszędzie się wciśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Nie znam szczegółów konfiguracji. Wiem, że niebieski na czarnej feldze z czarnym dachem i kilkoma dodatkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Teraz do Adasia wszedł lakier od wersji OPC - Arden Blue i się rzucili na ten lakier U nas był niebieski z białymi dodatkami to może 1,5tyg zagrzał miejsce na salonie. Ogólnie fajne auto gadżet. Stoi mała pchła obok Astra i oba kosztują 60tyś Adam sprzeda się szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r00t Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Stoi mała pchła obok Astra i oba kosztują 60tyś Adam sprzeda się szybciejI to mnie zastanawia. Co ludzie widzą w tej "pchle"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Dziś oglądałem, jest opc niebieski z zewnątrz, wstawki niebieskie w środku i na kluczyku, kubełki w środku w półskórze, duży wyświetlacz, robi robotę Jutro jakieś fotki może cyknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 r00t, jak masz auto rodzinne albo nie potrzebujesz takiego a chcesz mieć auto inne niż wszyscy to dlaczego nie? Mi się Adam'em jeździ lepiej niż niejednym Oplem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 19 Września 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Fajny ten Adam, tylko na wypasie wyszlo mi 70tys zl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnson Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Tyle co za Fabie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Krzychu, w konfiguratorze można zrobić auto, które nie będzie miało wszystkich opcji klikniętych, uwierz mi że wyprodukują Ten 55 po rabacie Małe porównanie kolorów na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 geno, mega jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 19 Września 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Tyle co za Fabie Zgadza sie, tylko w Fabii masz automat i auto o klase wieksze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Mega wygląda! Dawaj foto wnętrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Co do wielkości w środku to bym polemizował posted image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Dobry jest! Moim zdaniem grubo sie odroznia od przestarzalej corsy i nudnej astry W sumie nie dziwie sie ze sie tak sprzedaje. Az bym lajtowe kolko po obwodnicy zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnson Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Tyle co za Fabie Zgadza sie, tylko w Fabii masz automat i auto o klase wieksze Ale to też inna kategoria samochodu Chyba bardziej w stylu Mini czy Fiata 500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ja bym tylko felgę wymienił Jest lepsza czarna felga do wzięcia Adam to auta gadżet Je się nie kupuje rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Fajna parka, kobieta i mężczyzna Tak mi się skojarzyło. Adam taki w sumie zgrabny, obły, nie duży, a Sirocco przysadziste, szerokie, większe Fajny kolor, ale chyba w są kolory w których wygląda lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondzioR. Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Fajne te czarne kolorki, oczywiście po korekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinekamcar Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Relacja rewelka....50/50 tez robia wrazenie....mam takie pytanie boczki drzwi robiles recznie czy odkurzaczem chodzo mi o tapicerke??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dzięki Boczki były całe plastikowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hado Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Bardzo profesjonalny efekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi