Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znam szczegółów konfiguracji. Wiem, że niebieski na czarnej feldze z czarnym dachem i kilkoma dodatkami ;)

Opublikowano

Teraz do Adasia wszedł lakier od wersji OPC - Arden Blue i się rzucili na ten lakier ;) U nas był niebieski z białymi dodatkami to może 1,5tyg zagrzał miejsce na salonie.

Ogólnie fajne auto gadżet. Stoi mała pchła obok Astra i oba kosztują 60tyś :) Adam sprzeda się szybciej

Opublikowano
Stoi mała pchła obok Astra i oba kosztują 60tyś :) Adam sprzeda się szybciej
I to mnie zastanawia. Co ludzie widzą w tej "pchle"?
Opublikowano

Dziś oglądałem, jest opc niebieski z zewnątrz, wstawki niebieskie w środku i na kluczyku, kubełki w środku w półskórze, duży wyświetlacz, robi robotę :mrgreen: Jutro jakieś fotki może cyknę :D

Opublikowano

r00t, jak masz auto rodzinne albo nie potrzebujesz takiego a chcesz mieć auto inne niż wszyscy to dlaczego nie? Mi się Adam'em jeździ lepiej niż niejednym Oplem :)

Opublikowano

Krzychu, w konfiguratorze można zrobić auto, które nie będzie miało wszystkich opcji klikniętych, uwierz mi że wyprodukują :mrgreen: Ten 55 po rabacie :)

20140919_114504.jpg

Małe porównanie kolorów na szybko :)

• Moderator
Opublikowano
Tyle co za Fabie ;)

Zgadza sie, tylko w Fabii masz automat i auto o klase wieksze ;)

Opublikowano

Dobry jest!

Moim zdaniem grubo sie odroznia od przestarzalej corsy i nudnej astry

W sumie nie dziwie sie ze sie tak sprzedaje.

Az bym lajtowe kolko po obwodnicy zrobił :D

Opublikowano
Tyle co za Fabie ;)

Zgadza sie, tylko w Fabii masz automat i auto o klase wieksze ;)

Ale to też inna kategoria samochodu ;) Chyba bardziej w stylu Mini czy Fiata 500.

Opublikowano

Fajna parka, kobieta i mężczyzna :D

Tak mi się skojarzyło. Adam taki w sumie zgrabny, obły, nie duży, a Sirocco przysadziste, szerokie, większe :good:

Fajny kolor, ale chyba w są kolory w których wygląda lepiej :)

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...