pLaYmAn Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie znalazłem podobnego tematu, korzysta ktoś z takiego dobrodziejstwa? Jeśli tak to poprosiłbym o namiary na sprawdzone produkty. Musiałbym kupić jakiś pokrowiec, bo niestety przy grzebaniu pod maską błotniki zawsze trochę obrywają (zwłaszcza u mechanika).
bgs Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 pLaYmAn, przykładowo powyższy pokrowiec -- AH020002 Jonnesway.
niedźwiedź1497602043 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Używałem takiego pokrowca, tylko z innej firmy. Niestety jeszcze bardziej porysował lakier, niż gdyby go nie było. Miałem nawet gdzieś fotki. Drobinki brudu, piasku, były pięknie przeciągnięte przez dociśnięty do lakieru ochraniacz.
Tworek Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Z autopsji wiem, że w ten sposób zakryty błotnik, musi byś nieskazitelnie czysty inaczej, sam się domyśl zobaczysz po jakiejś akcji z takim "dobrodziejstwem"
bgs Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Oprócz czystego błotnika… ,wypadałoby ażeby pokrowiec był przechowywany „odpowiednio” & czyszczony chociaż od czasu do czasu
Dimmu Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Ten pokrowiec wg mnie ma za zadanie uchronić przed np. spadającym kluczem itp. A to, że rysuje lakier większość nie zobaczy
pLaYmAn Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 sam się domyśl zobaczysz po jakiejś akcji z takim "dobrodziejstwem" Oczywiście zdaję sobie z tego sprawę Będę szukał jakiegoś ochraniacza obszytego mikrofibrą, jeśli nie znajdę to może sam taki pokrowiec zrobię. Dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi