TranceEternity Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Mam pytanie czy jest jakiś środek którym idzie wyczyścić drobinki lakieru bezbarwnego na karoserii? Dokładnie mówiąc to jest po prostu kasza przez co lakier nie jest gładki tylko szorstki Narobił mi to chyba jakiś klakiernik z szyb schodzi rozpuszczalnikiem nitro ale z lakieru nie daje rady. Kiedyś po prostu robiłem korektę i maszyna to zjechała ale czy istnieje jakiś środek na to by sić tego pozbyć ?
bienek Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Glinka, lub clay pad sobie z tym poradzi.
PiterOKL Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 a ekstrakcyjna? ewentualnie lekko papierkiem 2500 i pozniej polerką przeleciec
TranceEternity Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Spróbuję jutro glinka. Papierem nie trzeba np manzerna 500 bez problemu to usunie no ale wiadomo na to trzeba czasu by to wyprowadzić mi chodzi o jakiś środek np że zmywa to od razu Glinką wszystko zeszło Dzięki za radę
Rekomendowane odpowiedzi