danielek. Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Do przetestowania dostałem próbkę SHINY GARAGE ALL IN 1 RESIN WAX POLISH którego skonfrontowałem z Przedmiotem testu były drzwi Hondy Civic '07r z oryginalnym lakierem (lekko pogięte oraz porysowane),zostały umyte i wyglinkowane. Czas na smarowanie Konsystencja (najbardziej rzadkia) 1) AUTOBRITE CHERRY GLAZE 2)SHINY GARAGE ALL IN 1 RESIN WAX POLISH-Auto Glym SRP 4)Auto Glym RADIANT WAX POLISH Zapach Najlepiej pod tym względem wypada Cherry pozostałe mają chemiczny zapach,lecz nie jest on uciążliwy podczas pracy. Porównanie po aplikacji odczekaniu 5 min oraz wytarciu fibrą. SHINY GARAGE ALL IN 1 RESIN WAX POLISH Auto Glym SRP Auto Glym RADIANT WAX POLISH AUTOBRITE CHERRY GLAZE Taka sama kolejność po polerowaniu maszyną czarną gąbką (dla wiarygodnego porównania taka sama ilość przejazdów) Końcowa ocena . Najlepiej z kolistymi rysami poradził sobie Auto Glym RADIANT WAX POLISH zarówno po aplikacji ręcznej jak i maszynowej. Na miejscu drugim ex aequo Auto Glym SRP oraz SHINY GARAGE ALL IN 1 RESIN WAX POLISH oraz jako ostatni AUTOBRITE CHERRY GLAZE.
Piotrek Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 danielek., Fajny test Mam tylko jedno ale, Radiant Wax Polish i SRP to podobno jest to samo. Jedno dla klientów detalicznych a drugie dla firm.
danielek. Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 piotr13, Tez slyszalem ze sa to blizniacze produkty zapach maja taki sam ale SRP wydaje mi sie bardziej rzadki moze jest to wina nie oryginalnego opakowania w ktorym trzymam radiant/a
ShinyGarage Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Dziękujemy za przeprowadzanie testu, szkoda że nie pokazałeś w jakim stanie były panele przed aplikacją, ale widać że maszynowo bardzo dobrze się produkt spisał :]
Sucre Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Fajny teścik. IMO najlepiej wypadł Cherry Glaze, maszynowo chyba najwięcej wypełnił??
Dystrybutor e36ace Opublikowano 15 Lutego 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 To i ja dodam kilka fotek od siebie pracowałem na mega skatowanym golfowskim lakierze. Kilka 50 z użycia SG porównywałem go z AG jeśli chodzi o maskowanie trudno zobaczyć różnicę dlatego też na moich fotkach jest tylko SG najwiekszą przewagą naszego głównego bohatera nad AG jest zapach
ShinyGarage Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Dziękujemy za przeprowadzenie kolejnego testu ;]
Rekomendowane odpowiedzi