leszcz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 Test w warunkach piwnicznych (pogoda).Przeciwnik na zdjęciu Konsystencja podobna do przeciwnika .Takie oleiste . Na plus ładny zapach.Zdjęcie poniżej po nałożeniu obu produktów . Gyeon jest mniej błyszczący -satynowy Tu zdjęcie z bliska i kropelki Produkt jest wydajny . Zobaczymy jak długo oponki w warunkach jak zaznaczam piwnicznych będą w takim stanie
Swoop Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 długo oponki skoro oponki, to jeśli ci nie szkoda, to można by wystawić jedną na dwór i przetestować wpływ pogody
leszcz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 jeśli ci nie szkodaOponki mam wystawione do sprzedaży . Jak będzie okazja to jeszcze w tym tygodniu na wszystkie opony w aucie nałożę Gyeon Tire edit : Właśnie przed chwilką nałożyłem Gyeona na opony przy temperaturze -6 .Opony nie przygotowane - na żywca jechałem(felgi nie myte ) . Produkt nie zamarzał i się dobrze rozprowadził. Zużycie na 4 opony raczej znikome : Uwijałem się szybko bo tylko w dresie byłem .Tak jak poprzednio w nos wpadł mi zapach . Podoba mi się .
leszcz Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Dziś podjechałem na myjnię bezdotykową w Poroninie i obleciałem całe autko . Ku mojemu zaskoczeniu po aplikacji Geyon Tire ani śladu na oponach . Pewnie to zasługa aplikacji przy ujemnych temperaturach . Tak czy owak totalne zero na oponach Oponki są szaro buro żółtawe. Dystans przejechany to coś koło 800km.
damian Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Opony nie przygotowane pod dressing, więc nie ma się co dziwić.
kubik Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Ja tydzień temu myłem całe auto w garażu, na koniec obleciałem opony GT i zostawiłem na noc.Wiele nie najechane bo jakoś 400km,ale coś tam siedzi jeszcze,choć dla mnie nakładanie zimą dressingu na opony to już fanaberia(jaki % użytkowników w ogóle myje auto zimą ) ,no chyba,że w sobotę,żeby na niedzielę było ładnie Bardzo ładnie siedzi na chlapaczach i hokeju
Rekomendowane odpowiedzi