Fiszer Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Jeslib do ciężaru przywykles to bierz makite. Mowimy o 9227cb mam nadzieje. Maszyna nie do zajechania. Prosta w naprawach. Czesci latwo dostępne. Obecnie mam epl11+ co do serwisu nie wiem i nie chce sie narazie dowiadywac. Jest napewno lżejsza i poreczniejsza. Ale jak bym mial brac to juz bral bym wersje bez +. Nie potrzeba mi tego uchwytu
ShineMaster-pl Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Serwis LARE stoi na wysokim poziomie z tego co piszą tutejsi użytkownicy
gusiak11 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 qba_lle, Mam Lare EPL11+ juz jakies 3 lata, przepolerowała kilkaset h i nic jej nie jest, jedyna awaria objawiająca sie po dłuższej pracy rzucaniem smaru z pod śruby był luz na łożysku w 24h w jakimś serwisie w Lublinie gość zrobił mi to za 60zl Co do stawania padów nie ma takiej opcji chyba że sie położysz na niej co do uchwytów boczny czy U no nie wiem, co kto lubi ja na początku pracowałem na U potem raczka boczna a teraz po zakupie Rupesa chętnie bym trzymał za głowicę czego lare nie przewidziało ale uważam że jest to naprawdę bardzo dobry sprzet za super cene ze swojej strony polecam
MIODEK90 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 Oglądalem dzis Makite SA7000C za 740zl... ma ktos z Was taki sprzet w posiadaniu, jakie opinie ? Moja przygoda z kosmetyka dopiero się zaczyna, bédzie to dobry wybór na poczátek, czy lepiej odpuscic...wybrac cos sprawdzonego ?
qba_lle Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 Nie, kolego ta Makita to nie ten zakres obrotów. Do lakieru jest model 9227CB
buka Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 Na pierwszą maszyne lepiej zielonego silverline czy k2?
matrixm01 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 gumis871g - Polecam Ci polerkę k2. Regulacja obrotów w pełnym zakresie, dość dobrze się trzyma, mimo sporej wagi. Myślę, żeby oswoić się z kunsztem polerowania i nabrać trochę doświadczenia jest do dobry sprzęt. Polecam sklep www.motochemia.pl Kupisz tam maszynę i niezbędne wyposażenie do niej (pady, pasty, itp). Realizują zamówienia zaraz po wpłacie.
mohseth Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 miałem K2 Pro. Tak Ciężka, że po 9h nie czułem rąk, ale była to moja pierwsza korekta i może technika była nie taka jak powinna? Jednak na pierwszy raz polecam.
Miraz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Koledzy mam do was pytanie chce troche odswiezyc lakier na VAG-u 2007r ale nie za bardzo oplaca mi sie kupowac polerki a mam dostep do szlifierki katowej De walt z regulacja obrotow http://www.dewalt.pl/powertools/product ... fications/ i mozna na nia zakladac gabki polerskie na gwincie. Czy taka maszyna sie nada czy lepiej nie robic nia ?
powalla Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 "Prędkość bez obciążenia 2800 - 10500 obr/min" Teraz tylko wystarczy poczytać forum i już wiesz że ona się ... to już sobie doczytasz sam.
bizislawek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Mirazpoczytaj sobie na necie jak obnizyc obroty szlifierki kątowej lub jak podpiac regulacje obrotów. Moze cos zdziałasz
Miraz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Znalazlem polerke schmit 2200w nada sie ona na amatorskie wypolerowanie jednego auta ?
ludwik93 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam, koledzy możecie mi podać różnice pomiędzy epl 11 a k2 pro ?? bo zastanaiwm się czy jest sens kupywać lare jak za tą cenę mogę mieć dwie k2, a czytając o prarmetrach różnice znajduję w wadze
zegarek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam, koledzy możecie mi podać różnice pomiędzy epl 11 a k2 pro ?? bo zastanaiwm się czy jest sens kupywać lare jak za tą cenę mogę mieć dwie k2, a czytając o prarmetrach różnice znajduję w wadze Stabilizacja obrotów, wielkość, waga, głośność, kabel, ergonomia Wszystko na plus dla EPL-11
ludwik93 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 zegarek, dzięki za pomoc Aczkolwiek na pierwszy strzał wezmę k2 jak się odrobię sprawie sobie LARE póki co fundusz nie pozwala Jeszcze raz dzięki !!
Lybex Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Z racji tego że detaling wciąga coraz bardziej czas na zakup polerki. Dwie maszynki - Krauss P7 1200W - Krauss DB5800S 900W. I teraz pytanie co kupić ? Polerka będzie służyła głównie do nakładania wosków clenerów, i kilku polerek w roku.
Lybex Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 No właśnie dużo osób mówi że jako pierwsza maszyne najlepiej wziąść DA
mavq Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jak poczytasz poradniki i będziesz robił korekty z głową to nic się nie stanie... Weź sobie rotację.
Lybex Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Po kilku rozmowach na forum skłaniam się bardziej do DA... ale czytając cały wątek dużo jest opinii że DA nie zrobię pełnej korekty i lepiej miec rotacje. I sam już jestem w kropce co wybrać ehh.
LZ Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 Po kilku rozmowach na forum skłaniam się bardziej do DA... ale czytając cały wątek dużo jest opinii że DA nie zrobię pełnej korekty i lepiej miec rotacje. I sam już jestem w kropce co wybrać ehh. W PSB jest całkiem sporo pełnych korekt zrobionych DA
Lybex Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Panowie a ma ktoś może polerkę KRAUSS DB Dual Action 900W ? Może coś wiecej o niej powiedzieć ?
jozek726 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 maszynka, maszynką ale szukam jakieś rady dla początkującego w polerowaniu i nic nie mogę znaleźć
powalla Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Np. http://www.detailer.pl/blog/2011/02/pol ... nie-tylko/ http://www.autoestetyka.pl/index.php?op ... &Itemid=98
Rekomendowane odpowiedzi