Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie.

Szukam maszyny do własnego użytku jestem totalnym amatorem zaczynam dopiero . Max 250zł myślę a jak sie da taniej to bardzo chętnie. Także co byście mi polecili?

Kup sobie k2 pro na początek.

Opublikowano

Witam, poszukuje polerki dla amatora, chcialbym by sluzyla mi do woskowania auta, gdyz recznie pochlania to bardzo , bardzo duzo czasu, a nie zawsze jest na to czas; ) Z wieksza iloscia czasu chcialbym pocwiczyc polerowanie lakieru. Cena mysle ze tak do 500-600zl. Ogladalem fajna polerke makity, ale 1tys to za duzo, jak do mojego uzytku. W domu mam 3 auta i tylko je bede polerowal ;) Pozdrawiam i licze na pomoc.

Opublikowano

Wosk z reguły nakłada się ręcznie.. Raczej do cleaneru Ci potrzebna jest. Szukaj DA np kraussa :)

Opublikowano

Czy wiadomo już coś odnośnie Kraussa P7 za 444 zł "od któregoś z dystrybutorów na forum"?

Chciałbym kupić w tej cenie.

Opublikowano

Tęż chętny :mrgreen: W sumie można by napisać do któregoś partnera czy nie zrobi jakiejś promocji? Chyba, że Lare może by się skusiło. Powiedzmy 10 osób jak się zbierze to wtedy za taką cenę puszczają :)

Opublikowano

Bez przesady tak to możemy ze wszystkim zrobić, zbierzmy 10 osób i podzwońmy do sklepów który sprzeda Irnox za 50zł, czy zbierzmy 15 osób i popytajmy sklepów który sprzeda PB reda za 60zł.

Chyba nie o to chodzi na forum... :thumbdown:

Uważam, że trochę nie fair w stosunku do nich to jest.

Opublikowano
Uważam, że trochę nie fair w stosunku do nich to jest.

ktoś ich do tego zmusi ?? czy jak nie będą chcieć to się nie zgodzą ?? :o

Opublikowano

Nie widzę niczego nie fair w zakupach grupowych.

Zresztą nie wiadomo czy z 10 sztuk nie zrobi się 50 jak uzbieramy trochę ludzi.

Warto negocjować, tym bardziej że te polerki były niedawno za 499 zł bez promocji, więc skąd ten skok cenowy do prawie 600 PLN?

Opublikowano

A no właśnie, kto kogo do tego zmusi? A jak wiadomo sprzedasz hurtowo, naraz znacząco obniża cenę :) Wiadomo, że może 10 maszyn to nie jakiś mega hurt, ale myślę, że jak partnerowi sprzedadzą się 3-4 maszyny w tygodniu to wszystko? A tak ma naraz ileś tam więcej :)

Zresztą kamilgt podzwoni i się dowiemy co i jak ;)

Wiadoma sprawa, że jak się komuś nie będzie opłacało to nie sprzeda :)

Opublikowano
Bez przesady tak to możemy ze wszystkim zrobić, zbierzmy 10 osób i podzwońmy do sklepów który sprzeda Irnox za 50zł, czy zbierzmy 15 osób i popytajmy sklepów który sprzeda PB reda za 60zł.

nie zamierzam tak robić, spokojnie :)

Opublikowano

w najbliższym tygodniu (przed świętami) również zamierzam zaopatrzyć się w polerkę i P7 też byłbym zainteresowany - czekam na info

Opublikowano
w najbliższym tygodniu (przed świętami)

A jak będzie po świętach to już nie chcesz? Nikt ci nie ogarnie zakupu grupowego (o ile w ogóle wypali) w tydzień, nie da maszyn, nie wyśle itd :)