piszczek Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 no niby nie. k2 jest droższa i ma stabilizacje a ta podobno nie ale tego do końca nie jestem pewien dlatego pytam
michałoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Stabilizacja w K2 wg mnie też pozostawia wiele do życzenia
ZANDAR Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 k2 jest droższa K2 jest nawet tańsza, jeśli dobrze poszukasz w sklepach
coobah Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 W bardzo dobrej jakości, a cenie niższej niż znane nam Lare mogę polecić Skil 9955MA opis i fotki w linku poniżej: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=15813
ZANDAR Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 W bardzo dobrej jakości, a cenie niższej niż znane nam Lare mogę polecić Skil 9955MAopis i fotki w linku poniżej: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=15813 Kupiłeś taniej niż 560zł tą polerkę? Moim zdaniem dużo gorsza niż polerka Lare.
kubik Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 W bardzo dobrej jakości, a cenie niższej niż znane nam Lare mogę polecić Skil 9955MAopis i fotki w linku poniżej: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=15813 Kupiłeś taniej niż 560zł tą polerkę? Moim zdaniem dużo gorsza niż polerka Lare. Po czym wnioskujesz,że ta maszyna jest dużo gorsza? Mam kilka narzędzi Skila i są to naprawdę solidne produkty,a nie chińskie tandety
coobah Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 ZANDAR, skąd taki pomysł, ze jest dużo gorsza? Tylko pisz o konkretach, bo Skil jest firmą znaną na rynku, a Lare pojawiło się znikąd Dlatego poproszę o sensowne argumenty...
g.pajak Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Kupiłeś taniej niż 560zł tą polerkę? Moim zdaniem dużo gorsza niż polerka Lare. Zapewne rozmowa i porównanie jest o Lare ELP-51 a nie ELP-11
ZANDAR Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Przeczytajcie trzy ostatnie posty w tym temacie odnośnie Skilla : http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=12611
coobah Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 ZANDAR, że co? że obroty ma za wysokie? 600 obr/min to za dużo według Ciebie?? Opierasz się na opiniach osób które nie trzymały jej w rękach, a podważasz moje słowa - osoby która ma i Graphita i Skil'a.... Gratuluję.
ZANDAR Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Głównych wad raczej szukałbym w "falowaniu" na niskich obrotach, sporej masie urządzenia, słabym uchwycie (od razu lepiej zamontować Flexipads lub Lare), głośności, cenie (w tej cenie wolałbym kupić już polerkę Kraussa lub bliźniaka Lare) oraz dziwi to, że brak konkretnej informacji o stabilizacji obrotów
Kabar Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 a Lare pojawiło się znikąd Dokładnie. To 'nasza' jednoosobowa firma która zamówiła w Chinach produkty z taką nazwą i tyle.
coobah Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Głównych wad raczej szukałbym w "falowaniu" na niskich obrotach, sporej masie urządzenia, słabym uchwycie (od razu lepiej zamontować Flexipads lub Lare), głośności, cenie (w tej cenie wolałbym kupić już polerkę Kraussa lub bliźniaka Lare) oraz dziwi to, że brak konkretnej informacji o stabilizacji obrotów Pozwól, że odniosę się do tego co napisałeś... - falowanie obrotów - tylko w pozycji "min" pod obciążeniem, - masa z uchwytem D jest o 0,4 kg większa niż Graphita. Waga taka jak w rpzypadku Makity czy Hitachi. Ale zerknij na Silverline Silverstorm 129659, który jest także bardzo popularny wśród użytkowników. Tam masa wynosi 3,8 kg (katalogowo!), a to już jest różnica. - słaby uchwyt jest standardem. Kto daje lepszy? Na upartego kupujesz gąbki o grubości 50mm i ten uchwyt też da radę, - głośność? Nie przesadzaj. Maszyna jest cicha. - cena jest według mnie atrakcyjna biorąc pod uwagę całokształt - info odnośnie stabilizacji obrotów - tutaj przyznam Ci rację
lukas309 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 koledzy i kolezanki potrzebuje polerki dla poczatkujacego mam juz dosc wyprowadzania cleanera jakiegokolwiek recznie na moim aucie i chciałbym robic to maszynowo dodam ze nie potrzebuje cudow bo tylko chce ja dla siebie nie w celach zarobkowych , przedewszystkim aby miala stabilizacje obrotow dobra :) dziekuje za wszelkie sugestie
pawelpp Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Ja czytając forum zastanawiałem się na Graphitem ale pojawila sie nowa K2Pro i ją wlaśnie zakupilem. Poszukaj o niej na forum.
skiba Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 zastanawiałem się na Graphitem ale pojawila sie nowa K2Pro i ją wlaśnie zakupilem ja trzymając tylko w ręce,to drugi raz bym kupił Graphita,mino że droższy...
mecholl Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 Słuchajcie dla amatora i 3 samochody w domu co wybrać K2Pro czy lare epl-51 ? O k2pro trochę informacji jest i zapewne dla mnie by wystarczyła o lare mnie informacji < zapewne dlatego, że to dość nowe dziecko na rynku >. Na plus w lare niska waga.
lukas309 Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 jak wyglada sytuacja z maszyna firmy KRAUSS dla poczatkujacego ???? glownie praca na swoim aucie (cleanery itp. ) :) ???
coobah Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 lukas309, dorzuć parę złotych i bierz Skil 9955MA Więcej info: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=15813 kultura pracy bez porównania ze Graphitem...
gusiak11 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 mecholl, ja bym brał lare sprawdzona marka, nawet jak nie ma za dużo w necie nie sądzę żeby puścili babola na rynek
mecholl Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 gusiak11, dzięki za wyrażenie swojego zdania
gusiak11 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Mam EPL-11 i jestem z niej bardzo zadowolony po zmianie z czegoś na wzór K2Pro
mecholl Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Jednak zamiast rotacji zamówiłem Krauss DA.
Rekomendowane odpowiedzi