yukon Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Koli_7, Lare jest sporo lżejszy.
siwyjac Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Koli_7, Lare jest sporo lżejszy. Lare 1,9kg ~ 550zł, Graphite 2,3kg ~ 300zł, Kastrel 3kg
Koli_7 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Skąd wziąłeś ze graphite 2,3 kg wszędzie piszą 2,8 kg bez akcesoriów czasami 2,6. Ile waży kestrel sim 180?
siwyjac Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Skąd wziąłeś ze graphite 2,3 kg wszędzie piszą 2,8 kg bez akcesoriów czasami 2,6.Ile waży kestrel sim 180? waga z bez kabla 2,3kg, z kablem ~ 2,6. zobacz zdjęcia w poście o Graphicie
Kama Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Duża jest przepaść jeśli chodzi o Lare a Graphit'a ?
siwyjac Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Duża jest przepaść jeśli chodzi o Lare a Graphit'a ? ta przepaść to 250zł których moim zdaniem przy typowo amatorskiej zabawie nie opłaca się wydawać. ale to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Kama Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Akurat na pasty i pady ;P Bo stoję przed tym wyborem właśnie i skłaniam się do Graphit'a. A jak słusznie zauważyłeś - 250zł piechotą nie chodzi
Koli_7 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Do tej pory zrobiłem nie jedną korektę w zadowalającym stopniu pracując z maszyną kestrel DAS 6 średnio zajmowała mi 3 dni. Jedyny problem to szybko niszczące się pady tnące, co korektę 2-3 pady szły do śmieci. Czy przy maszynie rotacyjnej też tak samo szybko niszczą się pady?
siwyjac Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Do tej pory zrobiłem nie jedną korektę w zadowalającym stopniu pracując z maszyną kestrel DAS 6 średnio zajmowała mi 3 dni. Jedyny problem to szybko niszczące się pady tnące, co korektę 2-3 pady szły do śmieci. Czy przy maszynie rotacyjnej też tak samo szybko niszczą się pady? to pytanie do bardziej doświadczonych kolegów, ja mojego Graphita dziś odebrałem od kuriera
kubik Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Do tej pory zrobiłem nie jedną korektę w zadowalającym stopniu pracując z maszyną kestrel DAS 6 średnio zajmowała mi 3 dni. Jedyny problem to szybko niszczące się pady tnące, co korektę 2-3 pady szły do śmieci. Czy przy maszynie rotacyjnej też tak samo szybko niszczą się pady? Chyba robisz coś źle Jak się niszczyły?
Koli_7 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Strzępią się, i odkleją raz od środka raz od rantów a jeszcze czasem się spłaszczają na środku tworząc menisk wklęsły - zależy od marki pada.
kubik Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Strzępią się, i odkleją raz od środka raz od rantów a jeszcze czasem się spłaszczają na środku tworząc menisk wklęsły - zależy od marki pada. Dziwne Używam Flexi z DA Meg'sa i jedyne co zauważyłem,że przy 3ecim aucie zaczyna na rogach się odklejać,spłaszczenie też znane,po myciu wraca do normy i u mnie z reguły wypukły. Strzępienie to jest dziwne,mam tylko na małych,ale to od zaczepiania o detale.
yukon Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Różnica między Lare/Kestrel jest ogromna, wie ten kto zrobił kilka aut ciężką maszyną
bili20@o2.pl Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Do tej pory zrobiłem nie jedną korektę w zadowalającym stopniu pracując z maszyną kestrel DAS 6 średnio zajmowała mi 3 dni. Jedyny problem to szybko niszczące się pady tnące, co korektę 2-3 pady szły do śmieci. Czy przy maszynie rotacyjnej też tak samo szybko niszczą się pady? A jakich padów używasz?
Koli_7 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 flexi biały, scholla niebieski , urbana biały honey oraz snake, abw biały i niebieski.
ZANDAR Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Skąd wziąłeś ze graphite 2,3 kg wszędzie piszą 2,8 kg bez akcesoriów czasami 2,6.Ile waży kestrel sim 180? waga z bez kabla 2,3kg, z kablem ~ 2,6. zobacz zdjęcia w poście o Graphicie Jak tam wrażenia z polerki? Stoję przed wyborem Graphite lub Lare i zastanawiam się czy warto dopłacać
coobah Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 zastanawiam się czy warto dopłacać e tam....
siwyjac Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 zastanawiam się czy warto dopłacać e tam.... +1 jak na razie testowałem fabryczny zestaw (BP + gąbka) i wypolerowałem Graphitem na błysk piękne niebieskie drzwi... szafki ubraniowej tylko teraz nie wiem czy dać Coli czy FK 1000p
coobah Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 wypolerowałem Graphitem na błysk piękne niebieskie drzwi... szafki ubraniowej a wiesz, że bez zdjęć to.... ?
siwyjac Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 wypolerowałem Graphitem na błysk piękne niebieskie drzwi... szafki ubraniowej a wiesz, że bez zdjęć to.... ? Kuba zdjęcia są !! ale tylko 2351fotek bo więcej się na kartę nie zmieściło, do tego 4 filmy w fullHD... będzie zamieszanie w PSB
coobah Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 wypolerowałem Graphitem na błysk piękne niebieskie drzwi... szafki ubraniowej a wiesz, że bez zdjęć to.... ? Kuba zdjęcia są !! ale tylko 2351fotek bo więcej się na kartę nie zmieściło, do tego 4 filmy w fullHD... będzie zamieszanie w PSB No trudno, najwyżej wszystkiego nie pokażesz.. Biednie z tymi fotami trochę... Może jakąś fibrę zgarniesz w kwartalnym konkursie..
DJSebol Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Proszę o pomoc Opłaca się kupić z tej aukcji ? allegro.pl numer aukcji 2916011508 Jak to jest ? Są awaryjne ? Warto zaryzykować i kupić bez gwarancji ? Zastanawia mnie ta śruba w rękojeści zardzewiała, bo skoro wystawowa to tak by zardzewiała ? Proszę o pomoc
ZANDAR Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Z tego co czytałem o tym modelu, wiem na pewno że nie ma stabilizacji Jedyny słuszny wybór w jakość/cena to Lare lub Graphite Sam chyba zdecyduję się na Lare
Carire Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 DJSebol, z czystym sumieniem polecam Ci Lare. Sprzęt godny uwagi, za dobre pieniądze, z wolnym startem, stabilizacja obrotow, niska waga
Rekomendowane odpowiedzi