dzinkins Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Kołpaki widać nie domyte do końca ale to pewnie wynika z ograniczonego arsenału jeszcze. APC jest, pędzelek też więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Chciałem usprawiedliwić trochę Może to z klocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A według mnie komora silnika jest totalnie nie dopracowana... Jedynie górna osłona silnika umyta i nałożony dressing. A co z resztą?? Wszystko do okoła brudne. To taka moja uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam, odpowiem może ogólnie a nie cytując każdego z osobna Wydawało mi się że taka relacja nadaje się do tego działu, oczywiście relacja amatora za którego się uważam. Ciągle przeglądam forum i na tematach innych podłapałem bakcyla dot. kosmetyki samochodowej (w tym temat dzinkins'a) Od momentu fotorelacji troszkę czasu minęło, pojawiła się mała paczuszka pod choinką i na pewno zwiększy to moje możliwości Na lakierze obecnie nic nie siedzi, przymierzam się do nałożenia C476 mpadlewski dokładnie dla tego założyłem "własny" temat żeby w przypadku pytań tutaj je zadawać Dzięki za miłe oraz te bardziej krytyczne słowa, na pewno są one dla mnie przydatne. PS. Obiektyw to rzeczywiście C35mm jednak już brak 5DMII. [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzięki krytyce się czegoś nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam ponownie, kolejna część zabawy kosmetycznej Jako iż na zewnątrz jesień w pełni, przyszła pora na zabezpieczenie felg na zimę. Co było użyte: Kemko Super Clean VALETpro YELLOW CLAY BAR K2 Bold Collinite 476 Zaczynamy, na początek poszły kołpaki APC 1:10 Jak widać po zwykłym pędzelkowaniu efekt średni, następnie spryskałem w stężeniu 1:3 środek "Kemko" Po 20 minutach leżakowania uzyskałem taki efekt Niestety nie było mi dane zrobić ogólnego zdjęcia Następnie zająłem się felgami Dwa tygodnie przed relacją zostały potraktowane APC+Tenzi Zaczynami zabawę, najpierw Kemko Po umyciu zabrałem się za glinkowanie Po wyschnięciu zdecydowanie lepiej się prezentowały Pora na wykończenie małe 50/50 Na oponki nałożyłem Bold'a od K2 Dzięki za uwagę, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasns Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 popraw bo jest ze 3 albo i więcej razy to samo dodane nie szkoda Ci kołpaków żeby je tak na betonie zewnętrzną strona kłaść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 coś się za dużo powtarza ;-) szkoda trochę tych kołpaczków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picollo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 uważaj na letnie opony jak je założysz na auto. Wysmarowane czoło opony nie jest najlepszym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opony na "bogato" Bold'em potraktowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 picollo, Dlaczego? Chodzi to, że po kilku obrotach nie ma śladu dresingu i szkoda go marnować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jaki sens wymywac kolpaki od srodka szczoteczka do zebow, skoro strone zewnetrzna rysujesz na betonie i kamykach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkobus1 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Odnośnie felg to przed glinkowaniem mogłeś użyć Tenzi PRIX, a następnie Prickbort, spłukać wszystko i dopiero glinką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Dzięki za uwagi, będę miał je na uwadze Mój zestaw kosmetyczny powiększył się o rękawice MEGUIARS MICROFIBER WASH MITT Oczywiście mając wolny weekend ogarnąłem Ibizke Niestety pogoda nie była zachęcająca. Szybkie mycie zakończyło się wjazdem do garażu (detale + suszenie) APC 1:10 Kołpaki dostały porcję KEMKO Zewnętrzne plastiki potraktowałem KOCH Chemie NANO MAGIC PLAST CARE 50/50 Na zakończenie jako QD poszedł ZYMOL SPRAY DETAILER - DEEP GLOSS Ibiza otrzymała dwa małe mody: Żarówki świateł przeciwmgielnych H3 BOSMA oraz wlepkę Fundacji AUREA którą razem z żoną wspieramy Ostatnie spojrzenie na czystą Ibizkę, oczywiście zaraz potem spadł deszczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Mały OT- pokaż goldena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ależ proszę po więcej odsyłam do moich albumów -> www.picasaweb.google.com/morf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ibiza fajna, ale kilka uwag do dopracowania Między innymi wyrzuć te chromowane ramki pod rejestrację i przyklej z tyłu i przodu na mocnej taśmie dwustronnej, wtedy wygląda najlepiej Zgłoś się do Jaca z KSI po grill w plaster miodu, wtedy przód będzie miał sens No i te felgi na lato, to się na zimę nadają, na lato pakuj jakieś 17" minimum, bo pakiet Cupry założyłeś, a koła biedne. No i rozmiar opon. 215/40 r16 to trochę mało, średnio to musi wyglądać. Powinno być 205/45 r16, a ja bym ci proponował 205/50 r16 wtedy ci trochę bardziej wypełni nadkole, bo teraz musi być strasznie pusto Ale fajnie, że dbasz o auto, chyba jeden z najlepszych kolorów. Ja miałem czerwoną, ale grafit jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ładna pogoda na zewnątrz zachęciła do małej sesji Ibizy Poza tym Ibiza przeszła mały przegląd na rozpoczęcie sezonu letniego czyli wymiana filtrów oraz oleju silnikowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ibiza jak Ibiza ale psiak jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Lecimy dalej ze skromną kosmetyką Weekend nie rozpieszczał także zabrałem się za pierdoły. Na początek poszło czyszczenie foteli tylnych Z wierzchu nie wyglądały najgorzej jednak przy bliższym spojrzeniu już nie było tak przyjemnie Fotele out inspekcja tego co skrywały fotele W międzyczasie skończyłem pranie foteli, następnie poszły do suszenia Następnie zabieram się za czyszczenie syfu pod fotelowego APC 1:10 wykończenie PB NL efekt po Mając chwilkę czasu zaglądam również pod koło zapasowe Na obecną chwilę tyle, w niedalekiej przyszłości ogarnięcie "zestawu naprawczego" oraz czyszczenie foteli przednich :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloppo Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 pawelkoralus, Jakim srodkiem prałeś tapicerkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 pawelkoralus, Jakim srodkiem prałeś tapicerkę? niestety domową chemią, ale już leci do mnie paka z Oranje Cleantex Przygotowania do letniego sezonu w pełni Oprócz grubszej kosmetyki wpadło kilka modów Zapraszam do fotorelacji Na początku parę ujęć pacjenta Jak widać "wstyd jeździć" Początek to mycie gum Następnie klasyk na dwa wiadra Szczegóły pędzelek + APC Felgi dostały porcję Tenzi Zaangażowany pomocnik Lecimy do środka małe 50/50 po użyciu PB NL Efekt na MF po przetarciu jednego boczka Jak zawsze odkurzanko to taki standard :rotfl: Plastiki zewnętrzne dostały porcję PB Trim Restorer 50/50 ZYMOL SPRAY DETAILER - DEEP GLOSS jako QD Felgi otrzymały zabezpieczenie w postaci Collinite 476s Efekt "PO" Na zakończenie wpadła wlepa klubowa Ibiza z nowych rzeczy otrzymała - Felgi od Ibiza Cupra 17' - Nowe opony 205/40 - Lampy tylne Ibiza Cupra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek172-91 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Przyjemnie się ogląda wiosenne porządki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dobra robota Ja swojego ogarnę w weekend kompleksowo z myciem komory silnika. ...no i pozdrawiam kolegę z klubu Seata Też kiedyś w jednym byłem (Seat-Team) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Fajny efekt Co używasz do mycia gumowych dywaników ? APC? jeśli tak to w jakim stężeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi