obcy1234 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 siemka, dziś w nocy niefortunnie poleciał jeden z fajerwerków i wystrzelił obok samochodu ( jakieś 5 m). Rano zauważyłem kilka lekko przypalonych przetarć na lakierze. Będzie dało się to załatwić polerowaniem? Na aucie jest położony lakier kameleon, czy jest jakaś różnica w polerowaniu takich lakierów od zwykłych? Mogę normalnie użyć papierków itp?
Moderator Domel Opublikowano 1 Stycznia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 foty chłopie, foty ! Mamy wróżyć z kart ?
Swoop Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Rano zauważyłem kilka lekko przypalonych przetarć na lakierze a pod mokrym palcem nie schodzi? Wrzuć foty
obcy1234 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 pod mokrym palcem zszedł ciemny nalot, ale te przetarcia trzeba jakoś inaczej.
cptolgierd Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jeżeli został uszkodzony lakier bezbarwny to nic poza ponownym lakierowaniem nie zrobisz. Spróbować możesz spolerować maszyną, a jak nie zejdzie to zejść do poziomu papieru wodnego i później polerować
Yasiek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 pod mokrym palcem zszedł ciemny nalot, ale te przetarcia trzeba jakoś inaczej. Swoop miał na myśli czy jak lekko zmoczysz te plamy to lekko giną?
obcy1234 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 pod mokrym palcem zszedł ciemny nalot, ale te przetarcia trzeba jakoś inaczej. Swoop miał na myśli czy jak lekko zmoczysz te plamy to lekko giną? po zmoczeniu stają sie mniej widoczne lub prawie wogóle ich nie widać .
Yasiek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 to oznacza że jest bardzo duża szansa na usunięcie tego przy polerowaniu.
Rekomendowane odpowiedzi