protege Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Robota wykonana super Przed wszystkimi pracami myślałem,że auto służyło do przewozu węgla
soll Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Przemiana jest znaczaca i widoczna, zakres prac Mariusza jest zacny. Efekty po również cieszą oko. Ale umówmy sie, to nie było zapuszczone auto, tylko po prostu zaniedbane. Zapewniam że gdyby to było auto po wożeniu węgla to byście się tutaj chyba pochorowali oglądająjąc relację . Tak czy inaczej, Mariusz
pawel1380 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Co tu więcej można dodać… Bo takich relacjach ma się ochotę od razu zabierać za auto…choć w 1/30 tej roboty.
dzinkins Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Auto po zabezpieczeniu CDN
kamil_rosen Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jaki przebieg i czas od nałożenia? Bo wygląda to zacnie, nie można powiedzieć, że nie
HubertRinkon Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Bardzo ładnie to wygląda
dzinkins Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jaki przebieg i czas od nałożenia? Nie pamiętam dokładnie ale nie dużo, jak nie po 24h
ShineON Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie pamiętam dokładnie ale nie dużo, jak nie po 24h Oj chyba dłużej... tak co najmniej z 100%
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Normalnie nie wiem co powiedzieć. Dziwne że ktoś tak zapuścił takiego merca ale bywa czasem i gorzej. Meeeega pozytyw dla Ciebie za cała robotę i zaangażowanie
powazny77 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 robota wykonana wzorowo:) gratuluje
Arekbmwx3 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie wierze w ten przebieg a skad auto bylo sprowadzane?
dzinkins Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie wierze w ten przebieg a skad auto bylo sprowadzane? Hiszpania lub wlochy w 2008 roku [ Dodano: 9 Styczeń 2014, 18:55 ] A po drugie zakładam że ma już dawno grubo pona 500k km
joey80 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Kozacki projekt, aż mnie Mariusz zmotywowałeś do rejestracji i pochwalenia Twojej pracy
dzinkins Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Nie każdy umie uszanować moją pracę Samochód odebrany osatnio od mechanika Oczywiście wszystko na nowo wyczyszczone a ten mechanik omijany z daleka plus oczywiście wydana w eter odpowiednia opinia
Rafal9093 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja bym mu to samo zrobił z jego żoną !
patol Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Jak to jest możliwe aby tak uje**** auto? To ja chyba mam szczęście bo mechanicy, których odwiedzam zawsze na siedzenia, kierownicę zakładają folię.
HubertRinkon Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Niestety życie . Trzeba bardzo uważać na takich "fachowców"
maluch Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Chyba grzebał przy silniku a później zabrał się za rozbieranie wnętrza. Masakra. Nigdy więcej bym tam auta nie zostawił. Na pewno pomniejszył koszt jego usługi o swój czas i koszt materiałów by auto wyglądało tak jak wcześniej.
tomasns Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 dzinkins, tak z ciekawości co robił przy tym aucie ze go tak upie.....??
Franek Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja bym mu to samo zrobił z jego żoną ! Zagalopowałeś się chyba trochę za bardzo.
Swoop Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 dzinkins, tak z ciekawości co robił przy tym aucie ze go tak upie.....?? właśnie Mariusz, co robił, bo to trzeba się nieźle przyłożyć, żeby tak środek uwalić
dzinkins Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 tomasns napisał/a: dzinkins, tak z ciekawości co robił przy tym aucie ze go tak upie.....?? właśnie Mariusz, co robił, bo to trzeba się nieźle przyłożyć, żeby tak środek uwalić Wymiana tylnego amortyzatora Chyba grzebał przy silniku a później zabrał się za rozbieranie wnętrza. Masakra. Nigdy więcej bym tam auta nie zostawił. Na pewno pomniejszył koszt jego usługi o swój czas i koszt materiałów by auto wyglądało tak jak wcześniej. Taki plan
luq92 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja rozumiem, że można uświnić czasem fotel czy kierownicę i okolice, ale cały samochód? Nie wiem jak można upieprzyć samochód od podłogi po dach i oddać go w takim stanie Chociaż znając możliwości ludzi to może dobrze, że nie próbował tego czyścić.
Rekomendowane odpowiedzi