dzinkins Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Patrzę NGO,to pewnie do ruskich po wachę latał,temu taki przebieg Z Gołdapi pochodzę i stamtąd przyjechał Jeżdził nim właściciel firmy budowlanej przez parę lat
danielek. Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 dzinkins, Robota jak na WWL przystało W Markach polerowałeś felgi ? Przez całą relację zastanawiałem się czemu podłokietnik zostawiłeś brudny i na koniec się wyjaśniło Good job mate
TranceEternity Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Piękna praca Gały wychodzą na wierzch Z drugiej strony szkoda ze ludzie potrafią zapuścić tak piękne wnętrze Jak odnawiałeś drewno ?
Piotrek_K Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Mega robota! Widac troske o kazdy detal przy "odswiezaniu" autka. Audio tez konkret - po zwrotce widze, ze w furtki Morel powedrowal. Jeszcze raz szacun. p.s. Przepraszam za brak polskich znakow.
kubik Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 dzinkins, i wszystko jasne,miło przeczytać,że i stąd wywodzą się osoby z takim zamiłowaniem,mimo,że tego tutaj nie widać
Administrator Evo Opublikowano 29 Grudnia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Super robota, jak zwykle
dzinkins Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 W Markach polerowałeś felgi ? Tak, na słonecznej, jak zawsze. To nie poler a nowa farba Przez całą relację zastanawiałem się czemu podłokietnik zostawiłeś brudny i na koniec się wyjaśniło Nie zostawiłem a był poprostu zakatowany poniżej zdjęcia próby czyszczenia Przed 50/50 Po Jak widać czyszczenie nic już nie dało
SzaKal Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Oj Mariusz ... podniosłeś poprzeczkę bardzo wysoko
danielek. Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 dzinkins, Byłem ostatnio u nich i leżały koło siebie felga polerowana i właśnie malowana w ten kolor,na pierwszy rzut oka nie do odróżnienia,jedynie z bliska widać baranka no i odbicie nie jest takie jak w polerce.Mimo tego fajna alternatywa dla kogoś komu nie chce się cackać z polerowanym alu a chce mieć chrom Szkoda że samych rantów nie da się pomalować tylko trzeba całą felgę od nowa robić bo bym swoje do nich zatargał Na fotach podłokietnik wyglądał jakby był nie ruszany
KamoDBWC Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 brawo! Mega relacja. Sam robiłeś zdjęcia i ogarniałeś auto?
Big Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 dzinkins, wieeeeelki szacun za tę pracę To co zrobiłeś z tym zapuszczonym autem, to mistrzostwo świata !! No i do tego świetna relacja. Naprawdę jestem pod mega wrażeniem.
Sucre Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Koniec roku i relacja jak marzenie. Dla mnie no.1 w tym roku. Na prawdę dbałość o detale zabija. Samochód wygląda jakby wyjechał nowy z fabryki, a nawet lepiej...Myślę że każdy początkujący a nawet zaawansowany użytkownik powinien obejrzeć tę relację kilka razy. Mariusz czy z rozebraniem i złożeniem takiego meśka wiąże się dużo trudu?? Mam parę pytań ale to już na pw.
gruby_RS Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 1. Piniondze to nie fszystko, ale fszystko bez piniendzy to ch_j 2. Szczęścia nie dają, ale lepiej płakać w S-klasse niż na rowerze Relacja oddaje ca 30% pracy i przemiany cuchnącego truchła w lśniącą, cygańską limuzynę WWL POWSTAŁO !!!
maya Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Niedługo KDS będzie miało konkurencję w Polsce Świetna robota oby tak dalej.
kaperecz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja sie zastanawiam kto tym autem jezdził? (jakis mega brudas!!!) Mercedes klasy premium i tak zapuszczony ? w głowie sie nie miesci. (Sam miałem 124D i w zyciu tak nie był zapuszczony)
Maciej WTN Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Mega robota i mega relacja Auto też niczego sobie, jakie wrażenia z jazdy? I co to za lakier na tych felgach, bo właśnie czegos takiego szukam
kaskra1 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Niedługo KDS będzie miało konkurencję w Polsce Świetna robota oby tak dalej. +1 Szacunek za chęci do cykania każdej czynności.
maciety1989 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Uszczelki po praniu w pralce nie odkształcily się ?? Jaka temp prania? Świetny pomysł, pytam bo mam S klasę z lat 80 na podobny zabieg. I jeszcze jedno czym próbowałeś skóry doczyścić? Strong Cleaner ? Mega praca Widać ze kochasz auta.
Justyna Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 no Mariusz w końcu relacja kompleksowa z odnowy auta a ja takie właśnie lubię najbardziej bo wiem ile jest pracy z rozbieraniem auta na części pierwsze oraz doczyszczeniem i poskładaniem tego według oryginału
dzinkins Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Mariusz czy z rozebraniem i złożeniem takiego meśka wiąże się dużo trudu?? Wiadomo internet pomaga w lokalizacji spinek, śrub itp Pierwszy raz trzeba uważać a później to bez problemów Relacja oddaje ca 30% pracy Dokładnie tak bo nie udało mi się wszystkiego przedstawić a jakbym chciał to 1500 zdjęć musiałoby być WWL POWSTAŁO !!! Auto też niczego sobie, jakie wrażenia z jazdy? W aucie pomimo miłości do innej marki, zakochałem się cisza, wygoda, przestronność itp I co to za lakier na tych felgach, bo właśnie czegos takiego szukam Nowy kolor proszku w zakładzie w Markach, na Słonecznej Sam robiłeś zdjęcia i ogarniałeś auto? Tak sam Uszczelki po praniu w pralce nie odkształcily się ?? Jaka temp prania? Nic się nie odkształciły, 40 'C czym próbowałeś skóry doczyścić? Strong Cleaner ? Strong i APC w różnych stężeniach
JM63 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 No nawet, nawet... To kiedy podstawiać swojego?
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dłubał, dłubał i coś z tego ulepił. Najs. Nie wiem czy były wersje z czarnym wnętrzem, bo na Mercedesach kompletnie się nie znam i mnie zupełnie nie rajcują, ale osobiście bym zmienił środek z jasnego na ciemny.
dzinkins Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 ale osobiście bym zmienił środek z jasnego na ciemny. chodziło mi to po głowie
Rekomendowane odpowiedzi