AutoSpaPołącarz Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Nie wiem czy tutaj ale chciałbym ukazać najbardziej "zarobionego" robola jakiego miałem okazję ogarniać... Ford Transit 2003 Nowy klient zadzwonił w sobotę z pytaniem czy może podstawić samochód bo chciałby zobaczyć jak czyszczę autka. Sporo tego wozi i szuka jakiegoś nowego "ogarniacza" , więc mówię śmiało "podjeżdżaj"..... Oto co zobaczyłem....czasu mało więc fotek przed też mało: Pył, piasek, pył, piasek i kamienie W sobotę 5 godzin, i dziś 7... Fotele, kanapa luz...standardowo dał radę Enz-all i RM760 Podsufitka też szybko. Za to plastiki....podłoga....KOSZMARRRR Kokpit i boczki spryskałem APC i przeparowałem. Ładnie zeszło, osuszyłem mikrofibrą i jakiś balsamik...średnio z niego jestem zadowolony ale mniejsza z tym. Podłoga...odkurzanie, apc, para,osuszanie, odkurzanie, apc, para, osuszanie i nabłyszczanie na życzenie klienta Nie było nic wykręcane, rozbierane, pędzelkowane tylko kratki nawiewu i łatwo dostępne miejsca. Żeby dokładnie zrobić ten samochód trzeba by było go rozebrać. Ale miało być szybko bo klient przyjedzie w poniedziałek po niego.... Oto efekt (zdjęcia robione telefonem): Podłokietnik wytarty...nie brudny Pozdrawiam
Recommended Posts