czarekcw Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 http://www.autochemia24.pl/product-pol-15-SONAX-Xtreme-Wax-1-ful-protect-twardy-wosk-pelna-ochrona-gabka.html Porównując go do Colli to ładniej pachnie, łatwiej się nakłada, poleruje się tak samo kiepsko jest mega wydajny i bardzo trwały za rozsądne pieniądze, jeden z moich 1 wosków, do dziś mi połowa została, samruje nim zawsze felgi. To mój pierwszy wosk, z ważnych minusów to uwydatnianie rys. Nie lepiej kupić sobie Sonaxa BSD...przecież on bije na łeb FK1000... Nie mam jakoś porównania bo FK stosuje jedynie na alusy. Powiem tylko, że 23 września zaaplikowałem BSD na lakier, auto niegarażowane i do tej pory coś jeszcze siedzi
dzinkins Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Nie lepiej kupić sobie Sonaxa BSD...przecież on bije na łeb FK1000...no chyba że Wam się chce aplikować wosk a potem czekać aż będzie go trzeba spolerować... Bez przesady Chyba muszę zajechać do Ciebie po próbkę bo ja mam chyba jakiś "fejkowy" BSD Nie porównywałbym wytrzymałości a tym bardziej brudzenia się auta itp Przy moich przebiegach 1-3k km tygodniowo szybko wychodzi co jest co warte
GrzegorzLU Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 chris18404, pewnie ze da rade trzeba czekac na okazje
pepe Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Krissu, moim zdaniem dobrze Ci radzimy. Z palety woskow syntetycznych Turtla to własnie Platinium Protective Extra Gloss oraz Gloss Guard są warte uwagi. kolejny ten zółtwik całkiem sobie poradził z zeszłoroczną zimą i teraz znów leży, tylko na wierzch sonax napsikany. nakłada się bardzo łatwo i szybko, warto. podobny cenowo i też ponoć łatwy w aplikacji jest sealant 1z hartglanz, mocno polecany w zeszłym sezonie: http://shiningcar.pl/pl/p/Einszett-Hartglanz-/800
Rekomendowane odpowiedzi