Jump to content

Miękkie, precyzyjne narzędzia - ale mi wyszedł temat... :-)

Recommended Posts

Posted

Pytanie - może ktoś wie...

Poszukuję kilku narzędzi - no właśnie - miękkich, precyzyjnych, do prac które wymagają przyłożenia siły ale nie można uszkodzić delikatengo obiektu prac. W USA wiedziałbym, czego szukać - BOJO Tools

Prawdopodobnie ktoś coś takiego w PL produkuje lub ew. importuje/sprzedaje - tutaj pytanie czy ktoś wie gdzie szukać takich narzędzi w Polsce?

ath-p-pp-small.jpg

Posted
mają być identyczne, czy podobne?

Podobne, ale podane przez Ciebie wygladają na "twarde" a ja poszukuje pół-miękkich... ;)

Posted

To ja podałem taki sam zestaw, ogólnie wszystkie są identyczne, robione w jednej fabryce, różnią się tylko kolorem, ceną i marką pod którą są wypuszczone na rynek

Posted

ogolnie sa to wyroby metalowe pokrryte nylonem. czyli czyms dosc twardym ale ustepliwym. Mam zestaw 11 el. z neo tools kupiony na allegro. jestem bardzo zadowolony. w zestawie elegancie etui z oczkami do powieszenia na scianie

Posted

ty;lko po co kupować za gramanica jak w Polsce taniej i wygląda na to że porządniej. nie dość że multum elementów to jeszcze każdy z nich ma dwa zakończenia- przynajmnije mój zestaw tak ma. Po za tym napedzajmy nasza a nie obca gospodarkę :)

oto mój zestaw: http://e-rolmet.pl/sciagacze-do-tapicerki-kpl-11-szt-11824-neo-p-3197.html

• 1 year later...