Moderator Eryczek Opublikowano 9 Października 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Witam! Szukam osób, które używały produktów firmy Prima ale poza cleanero - glazem Amigo. Interesują mnie głównie: Prima Hydro Seal Paint Sealant Prima Hydro MAX Super Spray Polymer ale o wszystkim innych też z chęcią się czegoś dowiem
kanar Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Mam Hydro, nie wiem czy obydwa ale wax to chyba na pewno, jeszcze nie używałem ale mogę potestować.
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Października 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 kanar, napaliłem się na tego Hydro Seala po obejrzeniu filmiku przedstawiającego jego aplikację: Gdybyś się zebrał, daj znać jakie wrażenia. Będę też wdzięczny ze spostrzeżenia i rady - mój przyjdzie do mnie dopiero za miesiąc
kanar Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Heh nawet nie wiedziałem, że to się tak aplikuje Kurna roboty mam sporo ale kusisz waść jak będziesz przypadkiem w WWA do wpadnij po próbkę.
Rekomendowane odpowiedzi