sq5npb Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Potrzebuję pomocy w wyborze środka do kokpitu w nowej C4'ce. Kokpit jest wykonany z dwóch różnych materiałów, pod samą szybą jest twardy plastik a bliżej kierowcy jest taka miękka, bardzo porowata pianka (niby ma udawać flok z rajdówki). Czy bez problemu można na to położyć Natural Shine od Meg'sa ? Głównie zależy mi nad zabezpieczniem przed UV i żeby deska wyglądała tak jak wyjechała z fabryki. Może powinienem kupić coś innego, np. Zymol Vinyl Conditioner?
Pimps Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Ja u siebie w aucie mam podobnie i korzystałem z 3 preparatów tj. "SHINY GARAGE APPLE PLASTIC DRESSING", "ZYMOL VINYL CONDITIONER" oraz "GTECHNIQ C6 MATTE DASH" i mnie najbardziej się spodobał ten ostatni gdyż faktycznie po nim auto wygląda jak by wyjechało z salonu. Jest naprawdę matowy i mój kokpit jak dla mnie prezentuje się najbardziej naturalnie.
GrzegorzLU Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 u mnie natural look zostawil bardzo slaby blask prawie mat i super wyglada
Rekomendowane odpowiedzi