Roko Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Polerowal ktos z was lakier wata bawełniana?? wyczytalem to na jednym z opisow stosowania jednego mleczka polerskiego. Z tad moje pytanie
malkolm Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Roko, wątpię aplikator kosztuje kilka więc po co komplikować sobie życie
cichy Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Kiedy miałem taka paste silikownowa do polerki i wlasnie watą sie nakladało. Nie bylem zbytnio z tej waty zadowolony
Roko Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Roko, wątpię aplikator kosztuje kilka więc po co komplikować sobie życie Aplikator sluzy raczej chyba do nakladania. z tego co wyczytalem na forum
Xeper Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Aplikator sluzy raczej chyba do nakladania. z tego co wyczytalem na forum Aplikator (np. najpopularniejszy Hi-Tech Foam Pad Meguiars - czyli zolty okragly gabkowy pad) sluzy do nakladania emulsji, politur i woskow i wpracowywania ich w lakier. Innymi slowy - pracujac recznie, aplikatorem robisz wszystko za wyjatkiem koncowego usuniecia produktu/polerowania wosku.
julian Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Roko, używaj, proszę Cię, poprawnych, polskich struktur gramatycznych!!! i jeśli czytałeś forum, to z pewnością zauważyłeś, że są conajmniej 2 najpopularniejsze rodzaje aplikatorów, o różnych zastosowaniach. a watę zostaw a apteczce i przemywaj nią i wodą utlenioną skaleczony palec, ale na pewno nie lakier.
Roko Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Dzieki Panowie. [ Dodano: 26 Grudzień 2009, 22:27 ] Roko, używaj, proszę Cię, poprawnych, polskich struktur gramatycznych!!! o co chodzi??
kuflik Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 o co chodzi?? pewnie o to: Aplikator sluzy raczej chyba do nakladania. z tego co wyczytalem na forum a jak powinno być poprawnie to każdy już wie:)
julian Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 kuflik, nie uważałem za stosowne odpowiadać, bo było dla mnie jasne, że jest to JASNE. ale dzięki, że rozjaśniłeś sytuację
Rekomendowane odpowiedzi