g.pajak Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 tylko ręka i oko Czucie i wiara silniej mówi do mnie, Niż mędrca szkiełko i oko ....to chyba tak miało brzmieć To jest coś czego nie da się opisać słowami Wiem o co chodzi
gusiak11 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 g.pajak, Czucie i wiara silniej mówi do mnie, Niż mędrca szkiełko i oko ....to chyba tak miało brzmieć ja z polskiego miałem 2+
g.pajak Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 ja z polskiego miałem 2+ Ja jestem lepszy, bo nawet raz powtarzałem klasę z tego powodu Co by nie było OT: świetna przemiana auta, bro
gusiak11 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 świetna przemiana auta, bro DZIĘKI
mpadlewski Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Samych takich debiutów w PSB nam potrzeba
Griffe Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Wg mojej opinii nic nie daje takiego wetlooku jak powloka, ale to jest plastikowy jak dla mnie wyglad, ktorego nie lubie, chociaz jest nie do pobicia. Wosk ociepla ten wylgad i dodaje glebi, osobiscie zdecydowanie wole, poza tym producenci powlok zalecaja wykonczenie dedykowanym sealentem tzn C1.5 lub C2 - wosk w tym temacie sprawdza sie nie gorzej a daje nieco lepsze wykonczenie wizualne. To jest jednak tylko moje subiektywne odczucie, nie kazdy musi sie z tym zgadzac.
bucky Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 piękna relacja oraz wykończenie, a ja mam pytanie z innej strony - gdzie się podział świniaczek subaru??
barteKKK03 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Carbon w dobre ręce trafił konkretna przemiana auta, porządna praca
gusiak11 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2013 gdzie się podział świniaczek subaru?? Właściciel nie zna sie na ''świniaczkach" - już ''wyrósł'' z tego
Rekomendowane odpowiedzi