Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja/my się wybieramy - ktoś z forum będzie?

Top Gear Live

Pytanie/prośba do znających stadion z wikliny i/lub okolice - gdzie zaparkować, żeby sprawnie opuścić okolice stadionu po zakończeniu imprezy (np. nie będąc zmuszonym do oczekiwania 45 min na otwarcie parkingów stadionowych)?

Posted
ayrsen, szukałem biletów ale nie znalazłem nigdzie ;( gdzie dorwałeś?

Empik - pewnie nadal można kupić.

W sieci - tutaj zakupisz - eBilet

Posted

ayrsen, kilka razy przerabiałem już imprezy na narodowym i zawsze parkuję, tzn. zawsze wjeżdżam od ulicy francuskiej i szukam miejsc na ulicach: Jakubowska, Finalandzka, Estońska, Łotewska. Nie wiem z jakiego kierunku będziesz dojeżdżał do Narodowego ale unikaj Mostu poniatowskiego i próbuj dostać się do ww. ulic od Wału Miedzeszyńskiego.

Posted

Ayrsen, ja z dziewczyną i bratem jadę więc możemy się jakoś spiknąć. Masz wjazd na Pitlane?

Yasiek Nie planuj za dużo na 21.09 jeśli mój brat poleci do Chin, będę mieć jeden bilet w sektorze C :)

Posted

ayrsen, tak jak pisze lukwawa, przy odrobinie szczęścia znajdziesz coś na Saskiej Kępie - pełno tam uliczek i można się wcisnąć, a gdyby szczęścia zabrakło szukaj na Pradze - Mińska, Lubelska, Skaryszewska.

Posted
Ayrsen, ja z dziewczyną i bratem jadę więc możemy się jakoś spiknąć.

A nuż się uda... Jak nie w drodze tam, to może na miejscu, ostatecznie w drodze powrotnej... ;)

Masz wjazd na Pitlane?

Mamy - tak.

lukwawa, adk - dzięki - będziemy szukać (miejsca i szczęścia... ;) )

Posted

ayrsen, Ja bym się nie pchał w okolice stadionu. Na wlotach do Warszawy są Parkingi Parkuj i Jedz. Wpisane masz Polska, ale coś mi się kojarzy, że jesteś z wybrzeża. Więc na wlocie z Gdańskiej jest Parkuj i Jedz Metro Młociny. Tam zostawiasz samochód, metrem do centrum i potem z 4 przystanki tramwajem. Samochód stoi bezpieczny, a Ty nie musisz się denerwować na korki które będą ogromne.

Posted
Yasiek Nie planuj za dużo na 21.09 jeśli mój brat poleci do Chin, będę mieć jeden bilet w sektorze C

Czekam na info :)

Posted
ayrsenTam zostawiasz samochód, metrem do centrum i potem z 4 przystanki tramwajem. Samochód stoi bezpieczny, a Ty nie musisz się denerwować na korki które będą ogromne.

Uważasz że komunikacja miejska nie będzie zapchana ;)

Posted

przybywam, sektor D09 :D

załapałem się też na pitparty :P

Posted

Ktoś po emocjach na TG ma ochotę w niedziele na gokarty F1? -> http://f1k.pl/ ?? Bo się zastanawiam czy zostać na niedziele czy wracać do trójmiasta po imprezie odrazu :]

[edit] Jednak po imprezie wracam odrazu do 3-city :) Do zobaczenia na PP mam nadzieje :]

Posted

lukwawa dzięki za info o parkingu, niezła miejscówka ;)

Troszku pobłądziłem z dostawaniem się na mosty i się kręciłem w kołko :P Ale i tak spoko :P

Taki tam filmik:

Z branżowych były flagi Lare ale za bardzo stoiska nie mieli ;)

Shine My Car opiekował się AMGkami Mercedesa :good: Swirli na nowym SLS Black nie stwierdzono :kox: Ale szyby były nie domyte jakieś palce je dotykały :evil:

Posted

Pit party- było na co popatrzeć, niestety trochę zbyt tłoczno było i zamiast cieszyć się wystawą starałem się nie stratować i nie być stratowanym :P

Pre show... dla mnie strasznie na siłę- co chwila 'amerykańscy gliniarze', trial. dla mnie niezbyt.

Verva: bardzo fajne fury, było na co popatrzeć i czego posłuchać.

Top Gear- jw. + mega zabawa, dużo śmiechu, fajnie było zobaczyć ekipę na żywo. Miejsca miałem bardzo dobre- 7 rząd, co prawda przy głośniku, no ale trudno :P

Niestety choroba mnie rozłożyła i już pod sam koniec musiałem się ewakuować... :/

Posted

dobra impreza, ale źle zrobione nagłośnienie + ta zupełnie bez sensu muzyka podczas przejazdów, która zagłuszała silniki :-/

cała reszta - Verva jak i TG jak dla mnie niemal idealnie ;-)

pokazy RSów - MIAZGA! (coś dla Grubego) ;) choć raz się tryknęli przy prostopadłym parkowaniu tyłem :P

no i wyścig naszego polskiego trio z czterema Reliant Robinami... Fiacik popitalał :D

Posted

M4ciek, No RSy fajnie jeździły, + fajny kolor :D

Ale jak nasi załatwili Stiga na wyścigu to po prostu miazga :lol:

Plus czekam na telefon od Nissana :lol::mrgreen:

Pit party byłoby fajniejsze gdyby mniej osób na nim było, bo tak jak Kuba pisał, trzeba było sie wszędzie dopychać, żeby coś zobaczyć, i uważać, żeby nie zostać stratowanym...

[ Dodano: 24 Wrzesień 2013, 16:17 ]

Mi się wszystko podobało :-) fajna impreza

Ja się teraz zastanawiam kiedy następne TG live to znów się przejadę :good:

[ Dodano: 24 Wrzesień 2013, 16:17 ]

Mi się wszystko podobało :-) fajna impreza

Ja się teraz zastanawiam kiedy następne TG live to znów się przejadę :good: