ayrsen Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Ja/my się wybieramy - ktoś z forum będzie? Top Gear Live Pytanie/prośba do znających stadion z wikliny i/lub okolice - gdzie zaparkować, żeby sprawnie opuścić okolice stadionu po zakończeniu imprezy (np. nie będąc zmuszonym do oczekiwania 45 min na otwarcie parkingów stadionowych)?
Yasiek Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 ayrsen, szukałem biletów ale nie znalazłem nigdzie ;( gdzie dorwałeś?
ayrsen Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 ayrsen, szukałem biletów ale nie znalazłem nigdzie ;( gdzie dorwałeś? Empik - pewnie nadal można kupić. W sieci - tutaj zakupisz - eBilet
lukwawa Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 ayrsen, kilka razy przerabiałem już imprezy na narodowym i zawsze parkuję, tzn. zawsze wjeżdżam od ulicy francuskiej i szukam miejsc na ulicach: Jakubowska, Finalandzka, Estońska, Łotewska. Nie wiem z jakiego kierunku będziesz dojeżdżał do Narodowego ale unikaj Mostu poniatowskiego i próbuj dostać się do ww. ulic od Wału Miedzeszyńskiego.
Mess Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Ayrsen, ja z dziewczyną i bratem jadę więc możemy się jakoś spiknąć. Masz wjazd na Pitlane? Yasiek Nie planuj za dużo na 21.09 jeśli mój brat poleci do Chin, będę mieć jeden bilet w sektorze C
native Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 z dolnośląskiego ktoś jedzie ?
adk Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 ayrsen, tak jak pisze lukwawa, przy odrobinie szczęścia znajdziesz coś na Saskiej Kępie - pełno tam uliczek i można się wcisnąć, a gdyby szczęścia zabrakło szukaj na Pradze - Mińska, Lubelska, Skaryszewska.
ayrsen Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Ayrsen, ja z dziewczyną i bratem jadę więc możemy się jakoś spiknąć. A nuż się uda... Jak nie w drodze tam, to może na miejscu, ostatecznie w drodze powrotnej... Masz wjazd na Pitlane? Mamy - tak. lukwawa, adk - dzięki - będziemy szukać (miejsca i szczęścia... )
Piotrek Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 ayrsen, Ja bym się nie pchał w okolice stadionu. Na wlotach do Warszawy są Parkingi Parkuj i Jedz. Wpisane masz Polska, ale coś mi się kojarzy, że jesteś z wybrzeża. Więc na wlocie z Gdańskiej jest Parkuj i Jedz Metro Młociny. Tam zostawiasz samochód, metrem do centrum i potem z 4 przystanki tramwajem. Samochód stoi bezpieczny, a Ty nie musisz się denerwować na korki które będą ogromne.
Yasiek Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Yasiek Nie planuj za dużo na 21.09 jeśli mój brat poleci do Chin, będę mieć jeden bilet w sektorze C Czekam na info
JM63 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Ja też będę, mam nadzieję do zobaczenia!
adk Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 ayrsenTam zostawiasz samochód, metrem do centrum i potem z 4 przystanki tramwajem. Samochód stoi bezpieczny, a Ty nie musisz się denerwować na korki które będą ogromne. Uważasz że komunikacja miejska nie będzie zapchana
Piotrek Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 adk, Puste wagony raczej nie będą jezdzić, ale nawet jeżeli jest zapchana to i tak jedzie.
Mess Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 My chyba też zrobimy z Młocin park&ride
capricorn Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 mi żona zafundowała wejściówki nawet o tym nie wiedziałem
M4ciek Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 przybywam, sektor D09 załapałem się też na pitparty
Mess Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Ktoś po emocjach na TG ma ochotę w niedziele na gokarty F1? -> http://f1k.pl/ ?? Bo się zastanawiam czy zostać na niedziele czy wracać do trójmiasta po imprezie odrazu :] [edit] Jednak po imprezie wracam odrazu do 3-city Do zobaczenia na PP mam nadzieje :]
Mess Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 lukwawa dzięki za info o parkingu, niezła miejscówka Troszku pobłądziłem z dostawaniem się na mosty i się kręciłem w kołko Ale i tak spoko Taki tam filmik: Z branżowych były flagi Lare ale za bardzo stoiska nie mieli Shine My Car opiekował się AMGkami Mercedesa Swirli na nowym SLS Black nie stwierdzono Ale szyby były nie domyte jakieś palce je dotykały
JM63 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Pit party- było na co popatrzeć, niestety trochę zbyt tłoczno było i zamiast cieszyć się wystawą starałem się nie stratować i nie być stratowanym Pre show... dla mnie strasznie na siłę- co chwila 'amerykańscy gliniarze', trial. dla mnie niezbyt. Verva: bardzo fajne fury, było na co popatrzeć i czego posłuchać. Top Gear- jw. + mega zabawa, dużo śmiechu, fajnie było zobaczyć ekipę na żywo. Miejsca miałem bardzo dobre- 7 rząd, co prawda przy głośniku, no ale trudno Niestety choroba mnie rozłożyła i już pod sam koniec musiałem się ewakuować...
SZyBA Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 1,5 km mam ale nie dałem rady być
kubexx Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 Mi się wszystko podobało :-) fajna impreza
M4ciek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 dobra impreza, ale źle zrobione nagłośnienie + ta zupełnie bez sensu muzyka podczas przejazdów, która zagłuszała silniki :-/ cała reszta - Verva jak i TG jak dla mnie niemal idealnie ;-) pokazy RSów - MIAZGA! (coś dla Grubego) choć raz się tryknęli przy prostopadłym parkowaniu tyłem no i wyścig naszego polskiego trio z czterema Reliant Robinami... Fiacik popitalał
Ciastek Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 M4ciek, No RSy fajnie jeździły, + fajny kolor Ale jak nasi załatwili Stiga na wyścigu to po prostu miazga Plus czekam na telefon od Nissana Pit party byłoby fajniejsze gdyby mniej osób na nim było, bo tak jak Kuba pisał, trzeba było sie wszędzie dopychać, żeby coś zobaczyć, i uważać, żeby nie zostać stratowanym... [ Dodano: 24 Wrzesień 2013, 16:17 ] Mi się wszystko podobało :-) fajna impreza Ja się teraz zastanawiam kiedy następne TG live to znów się przejadę [ Dodano: 24 Wrzesień 2013, 16:17 ] Mi się wszystko podobało :-) fajna impreza Ja się teraz zastanawiam kiedy następne TG live to znów się przejadę
Rekomendowane odpowiedzi