Guzik Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Witam. Mam problem z kierownicą, jest wytarta tak jak na zdjęciach. Była bardzo zabrudzona, poprzedni właściciel auta chyba nigdy nie czyścił skór. Na zdjęciach kierownica po wyczyszczeniu strong cleanerem colourlocka. Zastanawiam się czy lepiej obszyć kierownicę na nowo czy odrestaurować ją. Wytarcie jest dla mnie dość dziwne, ponieważ skóra na reszcie kierownicy nie wygląda na wytartą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzik Posted August 31, 2013 Author Report Share Posted August 31, 2013 Witam. Mam problem z kierownicą, jest wytarta tak jak na zdjęciach. Była bardzo zabrudzona, poprzedni właściciel auta chyba nigdy nie czyścił skór. Na zdjęciach kierownica po wyczyszczeniu strong cleanerem colourlocka. Zastanawiam się czy lepiej obszyć kierownicę na nowo czy odrestaurować ją. Wytarcie jest dla mnie dość dziwne, ponieważ skóra na reszcie kierownicy nie wygląda na wytartą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasiek Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Wytarcie jest dla mnie dość dziwne, ponieważ skóra na reszcie kierownicy nie wygląda na wytartą. Poprzedni właściciel był fanem zimnego łokcia widocznie. Można spróbować ją zregenerować. W dziale testy masz kierownicę po regeneracji ale czarną. Obszycie na nowo da Ci równy efekt na całej kierownicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasiek Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Wytarcie jest dla mnie dość dziwne, ponieważ skóra na reszcie kierownicy nie wygląda na wytartą. Poprzedni właściciel był fanem zimnego łokcia widocznie. Można spróbować ją zregenerować. W dziale testy masz kierownicę po regeneracji ale czarną. Obszycie na nowo da Ci równy efekt na całej kierownicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMPE Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 dla mnie nie ma nic w tym dziwnego u mnie kierownica wytarta jest dokładnie w tym samym miejscu. Ja zamierzam obszyć na nowo i mieć z głowy Tobie polecam zrobić to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMPE Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 dla mnie nie ma nic w tym dziwnego u mnie kierownica wytarta jest dokładnie w tym samym miejscu. Ja zamierzam obszyć na nowo i mieć z głowy Tobie polecam zrobić to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADU Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 profi robota http://clear-sound.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADU Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 profi robota http://clear-sound.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamut103 Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Ja tam bym malował. Po co pchać się w koszta?- obszyć zawsze zdążysz, a nie jest jakaś rozdarta czy wybrakowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamut103 Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Ja tam bym malował. Po co pchać się w koszta?- obszyć zawsze zdążysz, a nie jest jakaś rozdarta czy wybrakowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swampycare Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 ja za obszycie płaciłem 200 zł plus stara kierownica - koszty żadne a wyszło jak nowe i jest choć ta twoja kierownica odbiega od standardowej i cena obszycia w tym kolorze może być spora najpierw się dowiedz, sprawdź możliwości a potem porównaj i podejmij decyzje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Obszycie na nowo da Ci równy efekt na całej kierownicy. A niby renowacja nie pokryje równo całej kierownicy ? proszę Cie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts