Guzik Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam. Mam problem z kierownicą, jest wytarta tak jak na zdjęciach. Była bardzo zabrudzona, poprzedni właściciel auta chyba nigdy nie czyścił skór. Na zdjęciach kierownica po wyczyszczeniu strong cleanerem colourlocka. Zastanawiam się czy lepiej obszyć kierownicę na nowo czy odrestaurować ją. Wytarcie jest dla mnie dość dziwne, ponieważ skóra na reszcie kierownicy nie wygląda na wytartą.
Guzik Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam. Mam problem z kierownicą, jest wytarta tak jak na zdjęciach. Była bardzo zabrudzona, poprzedni właściciel auta chyba nigdy nie czyścił skór. Na zdjęciach kierownica po wyczyszczeniu strong cleanerem colourlocka. Zastanawiam się czy lepiej obszyć kierownicę na nowo czy odrestaurować ją. Wytarcie jest dla mnie dość dziwne, ponieważ skóra na reszcie kierownicy nie wygląda na wytartą.
Yasiek Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Wytarcie jest dla mnie dość dziwne, ponieważ skóra na reszcie kierownicy nie wygląda na wytartą. Poprzedni właściciel był fanem zimnego łokcia widocznie. Można spróbować ją zregenerować. W dziale testy masz kierownicę po regeneracji ale czarną. Obszycie na nowo da Ci równy efekt na całej kierownicy.
Yasiek Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Wytarcie jest dla mnie dość dziwne, ponieważ skóra na reszcie kierownicy nie wygląda na wytartą. Poprzedni właściciel był fanem zimnego łokcia widocznie. Można spróbować ją zregenerować. W dziale testy masz kierownicę po regeneracji ale czarną. Obszycie na nowo da Ci równy efekt na całej kierownicy.
EMPE Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 dla mnie nie ma nic w tym dziwnego u mnie kierownica wytarta jest dokładnie w tym samym miejscu. Ja zamierzam obszyć na nowo i mieć z głowy Tobie polecam zrobić to samo
EMPE Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 dla mnie nie ma nic w tym dziwnego u mnie kierownica wytarta jest dokładnie w tym samym miejscu. Ja zamierzam obszyć na nowo i mieć z głowy Tobie polecam zrobić to samo
DZIADU Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 profi robota http://clear-sound.pl/
DZIADU Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 profi robota http://clear-sound.pl/
mamut103 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Ja tam bym malował. Po co pchać się w koszta?- obszyć zawsze zdążysz, a nie jest jakaś rozdarta czy wybrakowana.
mamut103 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Ja tam bym malował. Po co pchać się w koszta?- obszyć zawsze zdążysz, a nie jest jakaś rozdarta czy wybrakowana.
swampycare Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 ja za obszycie płaciłem 200 zł plus stara kierownica - koszty żadne a wyszło jak nowe i jest choć ta twoja kierownica odbiega od standardowej i cena obszycia w tym kolorze może być spora najpierw się dowiedz, sprawdź możliwości a potem porównaj i podejmij decyzje.
SzaKal Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Obszycie na nowo da Ci równy efekt na całej kierownicy. A niby renowacja nie pokryje równo całej kierownicy ? proszę Cie...
Rekomendowane odpowiedzi