sikor333 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam! Chciałbym przeprowadzić korekcję lakieru w moim VW Golfie III '93, kolor: stahlblau (LB5T). Samochód zapewne nigdy nie był polerowany, a przez ostatnie lata, może 2 razy pociągnięty pastą Tempo. Oprócz zaprawek lakier oryginalny. Znalazłem u siebie polerkę orbitalną Nupower MNPW120 120W. Czy taka polerka przyda się przy polerowaniu chociaż ma wyłącznie 3000obr./min.?
coobah Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 buty powinny lśnić po polerowaniu tym sprzętem!! do auta nie nadaje się...
da_marcus Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 buty powinny lśnić po polerowaniu tym sprzętem!!do auta nie nadaje się... niestety obawiam się że nawet butom nie podoła
Moderator Domel Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam!Chciałbym przeprowadzić korekcję lakieru w moim VW Golfie III '93, kolor: stahlblau (LB5T). Samochód zapewne nigdy nie był polerowany, a przez ostatnie lata, może 2 razy pociągnięty pastą Tempo. Oprócz zaprawek lakier oryginalny. Znalazłem u siebie polerkę orbitalną Nupower MNPW120 120W. Czy taka polerka przyda się przy polerowaniu chociaż ma wyłącznie 3000obr./min.? ObrazekObrazekObrazekObrazek sam tam zaczynalem kiedys LOL szybko sie spalila
Xeper Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 sikor333, to na pewno nie jest maszyna z której będziesz zadowolony. Ale z drugiej strony czymś podobnym (tyle, że mocniejszym) zaczynał kolega czaptan - efekty mozna podejrzeć tu http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 70&start=0
sikor333 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Tak, więc zostaje mi szukać czegoś innego i też taniego jak to się nie nadaje. Lepszym wyborem będzie polerka rotacyjna niż orbitalna na stary twardy lakier vag'owski?
sikor333 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Tak, więc zostaje mi szukać czegoś innego i też taniego jak to się nie nadaje. Lepszym wyborem będzie polerka rotacyjna niż orbitalna na stary twardy lakier vag'owski?
Rekomendowane odpowiedzi