cichy Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Auto kupiłem mało zadbane, zaraz po kupnie zabrałem sie za przywrócenie blasku mojej niuni Oto ofekty: Oto narzędzia pracy: Teraz trzeba sie zając skórami. Poki co zbieram na preparat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Ładnie, łądnie. A co tam pod maseczką masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Pewnie silnik jakiś...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Ale czy aby czysty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Nie, wszystko błyszczy a silnik w oleju i kurzu. Podejrzliwy jesteś. Kiedyś chodziła za mną taka 7 z 5l motorem. Ale jak posłuchałem ile to roboty ze świecami, olejami-ogólnie silnik super ale zachodu sporo. 3,5 ponoć wystarczający. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted December 23, 2009 Administrator Report Share Posted December 23, 2009 Efekt ładny,widać nawet budżetowymi kosmetykami sie da. Jak wrażenie z Turtle Wax Ice ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 Co do Turtle Wax Ice moge powiedziec ze jestem bardzo zadowolony, duzo sie na woskowaniu nie napracowałem a efekt wydaje mi sie ze ładny. Przed ICE testowałem jeszcze diamondbrite tylko ze tez recznie nakładałem i efekt taki sam. marctwain tak to prawda ze ze 5 litrówka jest dla maniaków, znajomy ma taką i koszta sa bagatelene pomijam ze jest to alkoholiczka na benzyne ale chociażby wymiana oleju z filtrem to kosz 800 zł. Najlepszy motor zeby nie pójsc z torbami to 4.4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted December 23, 2009 Administrator Report Share Posted December 23, 2009 I nie mazał Ci się przy polerowaniu ? Ile czasu dałeś mu na wyschnięcie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 I nie mazał Ci się przy polerowaniu ? Ile czasu dałeś mu na wyschnięcie ? Nic sie nie mazało robiłem w pełnym słoncu czego nie polecam bo za szybko schło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Ładna e38 fajny motorek i ładnie widać teraz zadbana. Ambi purek pachnie w środku Gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejv Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Ładne autko, zawsze mi sie najbardzie podobała 7 w tej budzie Jak na taki budżetowy zestaw to efekt super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Uważam, że to BMW to była kwintesencja stylu BMW na dzisiejsze lata (czyli po latach 80, gdzie kwintesencją była 635Ci). Zreszta, bardzo podobny styl wypracował JAG, niestety, w przeciwieństwie do JAG'a BMW odeszła od tego pięknego stylu nisko i szeroko i długo i zaczeła stawiać pomniki na kołach... Chociaż, nie powiem, Chris w zeszłej piątce też się popisał, (tej, którą właśnie skończyli produkować, nie znam nomenklatur wewnętrznych, nie chce mi się sprawdzać, poprawię to za niedługo), natomiast siódemą poleciał po bandzie. (paskudzzstwo). Natomiast cieszy fakt, iż powoli BMW wraca do dobrego tonu w nowych modelach 7 i 5. Chociaż zupełnie nie rozumie X1.... Ale Twoja e38 dla mnie jest kwintesencją BMW. nawet w 725 tds.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts