Jump to content

Vinylex - substytut aerospace 303?

Recommended Posts

Czy ktos z forumowiczów używał może tego produktu do ochrony/ pielęgnacji plastików?Jest on dostepny na allegro w cenie pododbenj do 303. Kusi mnie aby go spróbowac bo widze że naśladuje 303 a filtr ma o 20 spf większy . najwiekszy jaki widziałem w tego typu produktach. Dodam że bardzo mi zalezy na dobrej i długotrwałej ochronie. Prosze o jakies ewentualne spostrzeżenia po użytkowaniu.

Jedyny dressing, który idealnie przyciemnia plastiki w civicu i w ogóle sie nie świeci :) mój ulubiony dressing a testowałem ich sporo, bo żaden mi nie pasował :dontknow: polecam :good: :good:

Niestety nie wiem jak na plastikach zewnętrznych, ale od 303 wszystko będzie lepsze :roll:

Jedyny dressing, który idealnie przyciemnia plastiki w civicu i w ogóle sie nie świeci :) mój ulubiony dressing a testowałem ich sporo, bo żaden mi nie pasował :dontknow: polecam :good: :good:

Niestety nie wiem jak na plastikach zewnętrznych, ale od 303 wszystko będzie lepsze :roll:

czemu tak uważasz o 303 na zewnatrz? stosuje go z powodzeniem jesli chodzi o ochronę, ale jeśli chodzi o efekt wizualny to istotnie jest marny. Kropelkowanie dla mnie bardzo dobre ale jest nieestetyczny. Czy tobie też o to chodzi?

dodam jeszcze że kazde lampy jakie robie do tej pory traktowałem 2 lub 3 warstwami aerospace'a. dlatego tez chodzi mi tak mocno o ta ochronę.

na moje 303 aerospace protectant to bardzo dobry produkt. sam go właśnie testuje i wypada bardzo dobrze zarówno do gum na zewnątrz a mam ich sporo w swoim samochodzie jak i do plastików na zewnątrz i wewnątrz samochodu.

czemu tak uważasz o 303 na zewnatrz? stosuje go z powodzeniem jesli chodzi o ochronę, ale jeśli chodzi o efekt wizualny to istotnie jest marny. Kropelkowanie dla mnie bardzo dobre ale jest nieestetyczny. Czy tobie też o to chodzi?

dodam jeszcze że kazde lampy jakie robie do tej pory traktowałem 2 lub 3 warstwami aerospace'a. dlatego tez chodzi mi tak mocno o ta ochronę.

na podszybiu umierał po 1 dniu, na innych plastikach po deszczu powstawały zacieki :dontknow: