kuraś Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Witam, zna może ktoś z okolic osw lub Kalisza jakiegoś fachurę od prostowania felg aluminiowych? Rozchodzi mi się o felgę od motocykla gdyż delikatnie dostała od krawężnika i w grę wchodzi raczej prostowanie i malowanie niż wymiana.
MarkPol Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Może tutaj? http://www.kaliszcity.pl/motoryzacja/us ... owanie.htm
kuraś Posted August 22, 2013 Author Report Posted August 22, 2013 dzieki już jedno miejsce mam muszę zadzwonić i się dowiedzieć co i jak
Qub@ Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 kuraś, a ten koleś na Reymonta w OsW za szpitalem? Może ogarnie, nie jest tani, ale jakość na wysokim poziomie, ten łata z Kalisza ma wiele dość skrajnych opinii...
kuraś Posted August 23, 2013 Author Report Posted August 23, 2013 ja mieszkam kolo tego na Reymonta musiałbym zapytać ale on raczej ogarnia wizualnie fele samochodowe i w tym jest niezły - znajomi mi polecali jakiś zakład w Poznaniu i żebym koło wysłał kurierem - nie głupie by to było ale muszę zobaczyć tu u sąsiada
Recommended Posts