Partner forum kinga_motogo Posted August 5, 2013 Partner forum Report Posted August 5, 2013 W tym wątku zbieramy chętnych na stały 5% rabat w MOTOGO. Osoby zainteresowane prosimy o zarejestrowanie się w sklepie www.sklep.motogo.pl , a następnie o informację w tym temacie. Również można to zrobić wysyłając wiadomość prywatną/mail z loginem albo adresem e-mail. Zapraszamy!
czarekcw Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 To mnie można dopisać czarekcw@wp.pl , Nie tak dawno kupowałem od w/w sklepu kilka kosmetyków- wyszło ok i szczerze polecam . Szkoda tylko, że jak kupowałem to nie było rabatu
skiba Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 Witam,poprawcie te parę literówek,ortograficznych,bo tak jakoś nie wypada...
Partner forum kinga_motogo Posted August 5, 2013 Author Partner forum Report Posted August 5, 2013 Czarekcw - zostałeś już dodany do grupy rabatowej i zapraszamy ponownie na zakupy
takisobie Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Ja też bardzo chętnie załapałbym się na rabat: adrian.zamoyski@gmail.com
Partner forum MOTOGO Posted September 11, 2013 Partner forum Report Posted September 11, 2013 Ja też bardzo chętnie załapałbym się na rabat: adrian.zamoyski@gmail.com Dziekujemy za rejestracje i zamowienie. Rabat przypisany, i paczka wysłana. Do następnego!
Artih Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Poprosił bym o dodanie do grupy: artih@o2.pl .
Partner forum kinga_motogo Posted November 8, 2013 Author Partner forum Report Posted November 8, 2013 Proszę bardzo. Dodany
Pan Miyagi Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 Zarejestrowany. Proszę o dopisanie kulakowskiszymon@gmail.com
Partner forum kinga_motogo Posted November 11, 2013 Author Partner forum Report Posted November 11, 2013 Dziękujemy. Rabat przyznany
Partner forum kinga_motogo Posted November 18, 2013 Author Partner forum Report Posted November 18, 2013 Panowie, rabaty przyznane
daniel4g Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Jestem już po dwukrotnych zakupach w motogo i dopiero zobaczyłem iż istnieje grupa rabatowa. Czy istnieje możliwość skorzystania z rabatów przy zakupach poprzez allegro? Mój email: jelinski.daniel@wp.pl
Partner forum kinga_motogo Posted January 10, 2014 Author Partner forum Report Posted January 10, 2014 Na allegro nie jesteśmy w stanie zaproponować rabatów ze względu na wysoką prowizję od sprzedaży. Natomiast jeśli zarejestrujesz się na sklepie będziemy mogli przypisać Cię do grupy rabatowej. Dlatego zapraszamy na www.sklep.motogo.pl !
Irving Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Witam, Proszę o dopisanie adresu irvingmorg@interia.pl Myślę że skoro to po drodze między Jaworznem a Krakowem to będzie często odbiór osobisty . Pozdrawiam.
Partner forum MOTOGO Posted February 22, 2014 Partner forum Report Posted February 22, 2014 Irving, zapraszamy! Adres dopisany. Rabat podpięty.
Maciej WTN Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 twice85@o2.pl Prosze o dopisanie do grupy rabatowej
Partner forum MOTOGO Posted March 2, 2014 Partner forum Report Posted March 2, 2014 Maciej WTN, prosimy najpierw o rejestracje na sklepie, i zaraz po rejestracji, dodamy Cie do grupy rabatowej
Partner forum MOTOGO Posted March 2, 2014 Partner forum Report Posted March 2, 2014 Maciej WTN, Dzieki za rejestracje! rabat dodany! Zapraszamy do zakupów
Partner forum MOTOGO Posted March 2, 2014 Partner forum Report Posted March 2, 2014 Dzieki! Jutro wychodzi do Ciebie paka
Maciej WTN Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Paczka juz u mnie Wielkie dzięki za miła transakcję, rabacik no i gratisy Polecam wszystkim i do następnego
Partner forum MOTOGO Posted March 5, 2014 Partner forum Report Posted March 5, 2014 Cieszymy sie ze wszystko ok! Polecamy sie na przyszlosc!
Recommended Posts