sider Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Witajcie.Mam pewien problem...przyjechał do mnie gość na wyczyszczenie wnętrza (skoda Octavia), wszystko poszło tak jak należy,lecz pozostał jeden problem.Chodzi o doczyszczenie plastików i gum przy progach wewnątrz pojazdu.W porach pozostał mi brud i wygląda to mało estetycznie.Czyszczone to było różnymi środkami do czyszczenia plastików przy użyciu pędzla i szczoteczki,użyłem również APC Cyclone (na 500ml wlałem 100ml APC),próbowałem także środka Tenzi do usuwania smoły i gumy,benzyna ekstrakcyjna też nic nie dała.Macie jakiś sprawdzony bezkompromisowy dla brudu środek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkPol Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Czasami pomaga zwykłe szare mydło rozpuszczone w ciepłej wodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Mocniejsze stężenie APC warto spienić, szczoteczka z twardszym włosiem i może pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Magiczna gąbka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczorw Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 ...i potem odkurzacz na wysokich obrotach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts