sider Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Witajcie.Mam pewien problem...przyjechał do mnie gość na wyczyszczenie wnętrza (skoda Octavia), wszystko poszło tak jak należy,lecz pozostał jeden problem.Chodzi o doczyszczenie plastików i gum przy progach wewnątrz pojazdu.W porach pozostał mi brud i wygląda to mało estetycznie.Czyszczone to było różnymi środkami do czyszczenia plastików przy użyciu pędzla i szczoteczki,użyłem również APC Cyclone (na 500ml wlałem 100ml APC),próbowałem także środka Tenzi do usuwania smoły i gumy,benzyna ekstrakcyjna też nic nie dała.Macie jakiś sprawdzony bezkompromisowy dla brudu środek?
MarkPol Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Czasami pomaga zwykłe szare mydło rozpuszczone w ciepłej wodzie.
dzinkins Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Mocniejsze stężenie APC warto spienić, szczoteczka z twardszym włosiem i może pomoże
kaczorw Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 ...i potem odkurzacz na wysokich obrotach
Rekomendowane odpowiedzi